Levelezőn, felsőoktatási szakképzés esetén is alakulhat ki egyetemi barátság másokkal?
BGE-gazdálkodás menedzsment
Ezek a képzések ugye 2 évesek, és hétvégén van oktatás a levelező rend miatt.
A kérdés az, hogy ennek is van bármi egyetem feelingje? Vagy ez olyan, mint egy szakképző iskola, hogy az emberek bemennek reggel 9-re, hallgatják az előadást és hazamennek 0 szociális dolgot belevéve?
Nappaliba nem tudtam jelentkezni, mert diákhitelt kellett volna igényelnem.
Itt is lehet barátkozni, ismerkedni? Vagy ezek nagyon közömbösen szoktak folyni ilyen téren?
Korábban végeztem szakmát, ott annyi volt a kapcsolat, hogy egy facebook csoportba segítettük egymást, de egy barátot se sikerült szereznem.
3-as, ez tök jól hangzik.
Most egy kicsit bizakodóbb vagyok ezzel kapcsolatban, hogy hátha jól sül el.
Eléggé megfogyatkoztam a barátaim az utóbbi időben, és örülnék ha a tanulás mellett alakulna ki újabb, persze normális emberekkel.
ez nagyon feldobott, remélem a mi csoportunkban is lesz hasonló.
20 nap és kiderülnek a ponthatárok, bízok benne, hogy bejutok
Szinte minden eddigi válaszolót meg tudok erősíteni saját tapasztalat alapján.
Én is levelezős voltam, mi is néha elmentünk kocsmába pár csoporttárssal, és nálunk is kialakult szerelem is mét társunk közt, szóval ja. Sőt a durvább az, hogy van, hogy nappalis nem ismeri a másik nappalist, pedig minden nap az egyetemen vannak, csak pl. ha más csoportba, más szeminárium, gyakorlat stb, akkor elkerülik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!