Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a férfi azt mondja max...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi azt mondja max barátság alakulhat ki extrákkal akkor biztos nem fog belém szeretni ugye?

Figyelt kérdés
Félek belemenni de nagyon vágyom rá. Nincs ideje kapcsolatra és nem is akar kapcsolatot. Lehet én se szeretek bele, nem tudhatom előre, de fáj h kijelentette h biztos nem lesz más.
tegnap 23:03
1 2
 1/14 Fragments of Fantasy ***** válasza:
79%
Hiú reményt táplálni a legrosszabb!
tegnap 23:07
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

Nincs lefixálva semmi. Nekem is volt pár olyan lazának induló kapcsolat ahol a csajok szerettek belém, egyszer én meg egy csajba. Egyikből sem lett komolyabb.

Volt olyan is ahol képlékeny volt a dolog, de 2 év komoly kapcsolat lett belőle, sajnos utána vége lett.

tegnap 23:07
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon nagyot fogsz csalódni. Őszinte volt veled, szerintem ezt tartsd tiszteletben, ne erőltesd magad rá. Inkább ne folytasd az egészet, ha az egódnak ennyire fájt.
tegnap 23:11
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem az egómnak fáj, kedvelem mint embert.:) nem tudom h bele fogok e szeretni csak félek h igen...persze lehet h nem. Nem tudom h lehet ezt előre tudni, ha nem tartana vonzónak nem akarna szexet. Az tuti.
tegnap 23:15
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

NE KEZDJ BELE. Sérülni fogsz. A nők elkezdenek köződni a szexszel. Maximum kivétel leszel, ha nem így lesz. Pasik meg simán tolják.

Keress olyat, aki kapcsolatot akar, alapból.

tegnap 23:24
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Az életben elég kevés dologban mehetsz tutira. Ez pont nem az. Viszont néha lehet hozni meggondolatlan döntéseket is. Nem mindegyik kudarccal végződik.
tegnap 23:26
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Így semmiképpen se menjél bele, ha neked nem oké, hogy kijelentette ő nem lesz beléd szerelmes, mert tartani fogja magát hozzá. Aki ilyet mond, az hidd el jól ismeri önmagát és több ilyen kapcsolata is volt. Te meg már most spekulálsz, hogy kivétel leszel. Nem leszel az. Neked fog legjobban fájni, amikor bejelenti legyen vége vagy te többet akarnàl tőle, mint a szex. Én átéltem ezt és baromira rossz. Azért mondom tudd mire szamìts.
tegnap 23:51
 8/14 anonim ***** válasza:
81%

Én mint férfi sose mennék bele egy ilyen barátság extrákkal dologba.

Én csak szerelem, szereret mellett tudok valakivel szexuális kapcsolatot létesíteni. Mikor elmondtam ezt egy nőnek aki csak szexet akart, kinevetett majd később besértődött.

Minden ember érző lény, és ilyet nem lehet kijelenteni, hogy nem fogok beléd szeretni. Mert ezt előre senki sem tudja.

A tanácsom az, hogy inkább kapcsolatot keress, vagy ha nem akarsz jelenleg, hát ne az ösztöneid vezessenek.

Én 4 éve vagyok egyedül. Hiányzik a szex? Nagyon. De csak akkor fogok szeretkezni, ha megtalálom a lelkitársam is a másikban.

ma 00:07
 9/14 anonim ***** válasza:

Lassan két éve együtt vagyok a párommal, barátság extrákkalként indultunk.

Én is mindenhol azt hallottam, hogy barátság extrákkalból nem lehet kapcsolatra számítani(hiába reménykedtem benne) szóval próbáltam nem bele élni magam abba hogy bármi is lehet ebből, de ez elég hamar változott nálunk.

ma 01:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

ha lelkis/érzelmes típus vagy nagyon nem ajánlom, ha ügyes a szexben simán beleszeretsz ha olyan típus vagy

(tapasztalat)

ma 03:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!