Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért gondolják itt sokan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják itt sokan, hogy ismerkedésből, randizásból nem alakulhat ki barátság?

Figyelt kérdés
Olvastam egy posztot, amiben többen kommentelték, hogy exszel, illetve randipartnerrel nem érdemes amúgy sem barátkozni. Én viszont azt érzem, hogy több olyan randipartnerem is volt, akivel hosszú távon nem lett kapcsolat, de a közös jó élmények miatt mégis barátok lettünk.

2023. febr. 23. 01:19
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Lehetne, csak éppen aki rapid dugásra hajt és látja a másikon nincs akció az nem akar barátkozni utána inkább hajt tovább a következő kalandra.
2023. febr. 23. 01:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, csak ez megint általánosítás. Nem mindenkit a farka vezet. Na meg van akivel alapból nem volt jó a szex, de emberként meg értékes egy valaki.
2023. febr. 23. 01:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Okés,amit írsz,de mondjuk randizol tizenhét sráccal,akik csak "emberileg" jönnek be.

Akkor ennyi friss barátod lesz utána? Képtelenség.

Barát,igazi barát az maximum kettő lehet.Aki bizalmas,megértő és ismeritek egymást igazán.Több ember =elaprózott figyelem,ergo max haverok lehetnek.

Ex-szel pedig azért nem érdemes barátkozni,mert oka van,ki miért lett ex.Csak úgy senki nem lesz azzá.

És miért tartanál meg olyan embert az életedben, aki esetleg csak hiánypótlónak jó,mert ha jön egy új szerelem,úgyis le lesz tojva az ex.Ha pedig megcsalás,stb van a szakítás mögött,akkor lelkileg minősíti azt,aki ilyen emberrel tartja a kapcsolatot.

Mással szexel,de te barátként nézel rá? Nem jó ám ez...Nem kell ágyúval lőni rá persze,de meg kell tartani a távolságot.És nem újrakezdeni -főleg.Mert ez a ló nincs című fejezet...

2023. febr. 23. 05:07
 4/5 A kérdező kommentje:

3) Itt természetesen azokra a randikra gondoltam, ami nem egyszeri volt, és volt folytatása, magyarul nem csak a felszínt ismertem meg, hanem lehetőség mélyebb szimpátia kialakítására is. (Ilyenből mondjuk 3-4-et tudnék említeni.)

De bizonyos okból ez nem tudott kapcsolattá fejlődni: pl. távolság, néhány eltérő tulajdonság, stb. Viszont nem volt semmi durva vita, veszekedés, stb.

Lehet túl specifikus az esetem, így nehéz erről néhány mondatban értekezni. :D

2023. febr. 23. 09:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a partnerem a fiam, a barátom is!

Persze nem a fiam!

2023. febr. 23. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!