Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"barátság extrákkal kereső" létezik valamilyen formában?
Legalábbis melyik appon lenne szerencsém? Párkapcsolatig nem akarok menni, de az ilyen név nélküli, alkalmi, "hirtelen" szex nem igaz.
Én eddig inkább online sextinges csoportokban mozogtam, ott többször megesett, hogy valakivel hetekig/akár hónapokig beszéltem. Volt hogy nap közben egymásra írtunk, van akivel játszottam is, van akivel voice chatre is mentem. Ez se volt valami komoly, meg rendszeres dolog, a fő cél itt is a "szex" volt, de volt mögötte valami emberi kapcsolat.
Én amúgy is intimebb vagyok, meg nekem a flörtölés meg az előjáték is ugyanakkora, ha nem nagyobb izgalmat okoz mint a szex többi része. Jó ehhez lehet már barátot kellene találni, de még ki akarom élni magam, meg ahogy mondom, ez online működőképes volt több emberrel is, csak élőben is csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!