Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz barátokat, haverokat, társaságot találni? Szexpartnert lehet bármennyit, de barátokat, társaságot nem.
Nem tudom mások hogy tudnak.
A neten, különböző közösségi médiában látom, hogy társaságban vannak együtt fiatal melegek, akiket Grindrn, Romeon látok.
Tehát társaságiak, közös bulik, stb...
Ha én találkozok egy-eggyel Gindr által abból több nem is lesz mint egy alkalom vagy több de csak kaland.
Sem a társaságukba bekerülni nem tudok, sem alapból ketten valamit csinálni.
És akikkel találkozok egy részük belsőre is szimpatikus. Gondolkodás, tanultság, viselkedés, hobbik, nem csak külsőre.
Olyan akivel szerintem jó lenne időt tölteni, társaságban lenni. (Na aztán később lehet kiderülne, hogy elhamarkodottan ítéltem.)
De szexnél többet hiába akarok. Arra lehet kapni. És akkor is előtte kicsit vagy utána normálisan el tudunk beszélgetni, értelmes, szimpatikus, kulturált, nyitott.
De hiába.
Ilyenkor eléggé fáj, hogy nincs ilyen társaságom.
Akkor még meg is érteném, ha nem lenne társasági típus, mert akkor ő ilyen. De közben ahogy látom nagyon nem így van.
És nem egyszer jártam már így.
Normális barátságot sem lehet kiépíteni, olyat ami tényleg az,ami a neve. A többség a szex oldaláról néz mindent és ha megírom,hogy nem erre gondolom, akkor jönnek a trágárságok.
Pedig biztos vannak értelmes,humoros melegek,de nehéz őket megtalálni :(
Középkorú vagyok itt is ez a helyzet.
Akiknek nincs kint profil képük
Azokra a leginkább igaz ez, profilképekkel rendelkezőknek egy gondolattal egyszerübb.
Utolsó:
én is pont ezt szerettem volna már jó pár emberrel, aki nem csak külsőre tetszett, hanem normális is volt. Kulturált, viselkedni tudó, értelmes.
De épp erről szól a kérdés, hogy sosem jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!