Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beleszerettem a szexpartnerembe :/
Figyelt kérdés
Attól félek, ha elmondom az érzelmeimet, nem fog többet találkozni velem. Sajnos hiába szexelünk nagyon jókat, nem érzem, hogy viszont szeretne.2022. szept. 22. 22:01
1/22 anonim válasza:
Ha nem mondod el, hogy többre vágysz akkor marad a szex.
Neked kell tudni, hogy kockáztatsz hogy valami jobbra legyen esélyed, vagy maradsz a szexnél és közben gyötrődsz hogy te mást is szeretnél.
Amúgy erről beszélgettetek, hogy ki mit szeretne vagy miért gondolod, hogy neki ez csak a szexről szól és nem akar barátot találni?
2/22 anonim válasza:
Szíváááááás. A legtöbb szexkapcsolat ezért offolódik - mert az egyik fél túlgondolja a storyt. Mérlegeld hogy van-e sansz arra hogy kölcsönös legyen a dolog. Ha nincs akkor a legjobb amit tehetsz hogy elkezded kinyitni a szemed mások felé és továbbállsz. Így csak szívni fogsz.
3/22 anonim válasza:
Ha akar, majd alakul a dolog. Ha nem, marad szexkapcsolat. Mióta tart a viszony? Ő nem érzi, hogy többet érzel? Nem szoktatok szex után összebújni?
5/22 A kérdező kommentje:
3#, már negyedik hónapja tart, és állandóan ölelkezünk, csókolózunk, egymást átölelve alszunk.
2022. szept. 23. 08:38
6/22 anonim válasza:
Így nem nehéz. A smárolás sokakban indít el ilyesmit. Ezt tapasztalom én is. Egy aktív :)
7/22 anonim válasza:
6 os igazad van. Én a masszőrömmel vagyok így
8/22 anonim válasza:
Én nem mondanám el, egy jó szexpartner nagyon sokat ér.. Még akkor is ha lelkileg kivagy.
9/22 anonim válasza:
Nem tudom mit vártál? A szexpartneri "kapcsolat" az nem az érzelmekről szól, aki abba belemegy és úgy, hogy nem számol azzal a lehetőséggel, hogy az egyik fél beleszeret a másikba. Szexkapcsolat mentálisan érettlen egyéneknek való csak. Ettől függetlenül boldogan szajkózzák éltetik a csak szex dolgot. Jól ki is használják őket.
10/22 anonim válasza:
Az együttalvás és ölelkezés eléggé egyértelmű. SZerintem neki is vannak érzelmei feléd, ettől függetlenül nem biztos, hogy akar kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!