Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek? Beleszerettem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Beleszerettem a szexpartnerembe :/

Figyelt kérdés
Attól félek, ha elmondom az érzelmeimet, nem fog többet találkozni velem. Sajnos hiába szexelünk nagyon jókat, nem érzem, hogy viszont szeretne.

2022. szept. 22. 22:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%
Ti tényleg azon meritek a dolgot, hogy szex után a masik átölel-e, és ha igen akkor azt hisztiket szerelmes belétek? Atya Úr Isten, nagyon fogalmatlanok vagytok érzelmileg.
2022. szept. 23. 13:29
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon gyötrődsz miatta , akkor érdemes elmondani az igazat , de akkor válasz út elé kell tenni , hogy szereted , te ennél többre vágysz , ha nem kölcsönös , köszönöd szépen tovább állsz , mert neked is az időd pereg …Ha kölcsönösen érez akkor összejön veled , ha nem is egyből szerelmet vall , de meg fog keresni , hogy folytassátok komolyan . Tudom ez nehéz sztory és villámcsapás de ez a leglényegretörőbb. De ki kell bírnod , hogy ő keressen ő tegyen lépéseket ez után . Ebbe ugye benne van , hogy lehet ennyi lesz a dolog mert nem szeret aztán viszlát keres mást .

Vagy , elmondod neki , nem teszed válasz út elé, csak közlöd az érzéseidet, ha kölcsönös részéről az meg nem jelenti biztosra , hogy rendes kapcsolatba is össze jön veled , de van esély , de ha nem szeret akkor is maradhat veled max úgy dugtok te szereted ő nem , vagy felveszi a nyúlcipőt ha korrekt és keres mást aki nem akar többet tőle .

Utolsó opcio , nem mondasz neki semmit és hagyod a picsaba , ez akar évekig is elhúzódhat, sokat sérülhetsz, benne van talál ehy komoly jelentkezőt és úgy pattint téged mint a Ping pong labdát .

2022. szept. 23. 21:09
 13/22 anonim ***** válasza:
87%

"Ti tényleg azon meritek a dolgot, hogy szex után a masik átölel-e, és ha igen akkor azt hisztiket szerelmes belétek? Atya Úr Isten, nagyon fogalmatlanok vagytok érzelmileg."

Igen, szex után ölelkezés, csókoltózás, itt már meg lehet az érzelmi kötődés, ha ez még nem is szerelem. Miért, szerinted mi fejezi ki a szerelmet/kötődést?

2022. szept. 25. 02:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ti úgy szexeltek alapvetően, hogy csak a nemi szervekhez értek hozzá? Az hogy valaki átölel szex után az normális, és nem utal semmilyen kötödésre sem!
2022. szept. 25. 08:06
 15/22 A kérdező kommentje:
14#-es, ezt nem tudom, miből szűrted le. Szex előtt, közben, utána is ölelkezünk, csókolózunk, de a ezt a helyén tudom kezelni, és már a kérdés kiírásában szerepel, hogy egyoldalúak az érzéseim.
2022. szept. 25. 10:49
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
Akkor meg mit dilemmázol? Ze is tudod hogy nem kölcsönös a dolog. Ha tovább folytatod, csak magat alázod meg. Ráadásul biztos hogy neki nem te vagy az egyetlen. Egy vagy neki a sok közül. Sajnálom.
2022. szept. 25. 10:54
 17/22 anonim ***** válasza:
84%
14#, nem utal persze feltétlen, de utalhat. Van, akivel csókolózni sem lehet, meg szex után megy a dolgára. Mit jelent az, hogy "fogalmatlan"? Te hogyan fejezed ki a kötődésedet, ha nem ölelkezéssel, összebújással, csókkal? Én meg el nem tudnél képzelni ilyet olyannal, akihez nem kötődök kicsit sem.
2022. szept. 25. 18:22
 18/22 anonim ***** válasza:
10%

Akkor ti hogy szexeltek 17es? 3 kmről oráloztok, zacskóval a fejeteken szexeltek, meg páncélzatban, nehogy egymashoz erjetek mert az már kötődés?

Semmit nem jelent az ölelés csók szex után! Aki át akar verni, az ennek ellenere át fog verni! A kötődést érzelmi intimitásban mérik. Mennyit beszélgettek, mikyen témákról, mennyire enged be a másik a dolgaiba.

2022. szept. 25. 18:40
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
18, akkor erről telljesen mást gondolunk. Az, hogy valakivel megosztok mélyebb dolgokat, nem a szerelmet tükrözi, egy baráttal is ugyanúgy megoszthatom.
2022. szept. 25. 19:40
 20/22 anonim ***** válasza:
79%
Nem értem a logikád! A barátoddal gondolom nem szexelsz. Beszélgettek de nem stexeltek,nem vafytok szerelmesek. A szerelmeddel viszont beszélgetsz sokat, és stexelsz is. Tényleg nincs sok fogalmad az érzeli életről, érzelmi intimitásról.
2022. szept. 25. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!