Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beleszerettem a szexpartneremb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a szexpartnerembe, mit tegyek?

Figyelt kérdés
42 éves férfi vagyok, van egy 24 éves kislány, akivel szexnek indult a viszony, túl fiatalnak tartottam egy kapcsolathoz, de most már minden nap rá gondolok, a legszebb, legkedvesebb lány a világon, nem tudok nélküle élni. De tudom, hogy O másokkal is találkozik, mit tehetnék?
2020. jan. 23. 14:43
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Szakíts, mielőtt még jobban fog fájni.
2020. jan. 23. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

Vald be neki hogy mit érzel. Nagyin mást nem tudsz tenni vagy pedig el engeded a dolgot. Ez a 2 lehetőséged van. 1 próbát megér vald be neki! :)

21/L

2020. jan. 23. 14:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Oké hogy szereted de mi van ha neki csak a nagy korkülönbség volt az ami imponált neki? És valójában nrm is akart komolyat. Lehet hogy családot egy vele egykorúval akar alapítani. Ha ez igaz megilleti őt a lehetőség arra hogy keressen párt magának. Nem tárgyak az emberek tudnunk kell elfogadni habnem vagyunk valakinek vonzóak.

Szerintem is valld be neki, legalább megkönnyebbülsz és nem kell tovább fájdítanod a lelkedet. Ha menni akar engedd el. Ennyi tiszteletet érdemel hogy veled töltötte azt a sok éjszakát. Te is keress korodhoz méltó párt.

Ha igent mond akkor meg ámen!

2020. jan. 23. 15:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akárhogy nézzük két út van előtted: vagy megpróbálod elérni nála hogy csak te legyél neki (esetleg megbeszéled vele?), vagy elfogadod a helyzetet és kontrollálod magadban a dolgot. Hogy melyiket akarod csinálni az rajtad is múlik, a te döntésed.
2020. jan. 23. 16:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki

Neked van valakid?

2020. jan. 23. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
" De tudom, hogy O másokkal is találkozik," Akkor bonyolult a dolog, mert a fö kérdés, hogy miért "találkozik" veled és miért másokkal (többel???) is? Ezt te tudod, illetve a a lány tudja, hogy tudsz rola?
2020. jan. 23. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:

K*urvak sok embert levesznek a labukrol!

De ez csak azért van mert férfi vagy és ő meg lehet egy fiatal szép és kedves r*ibanc!

Csak birtokolni akarnád, mert nem tetszik hohy másokkal is talalkozgat és más is martogatja a nachost a szószába!

Alapvetően nem is értem hogy nem tud egy ennyi idős pali ihy gondolkodni, hogy ne szenvedjen ilyen hulyesegek miatt!?

Ott van egy halom jó bőr 40-45 os milf!

Kapd el azokat és ott legalább tudni fogod hogy mit is akar!

Nem minden nap más tunkolja és te meg majd jarhatsz a bőr és nemigondozoba! ;)

2020. jan. 30. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!