Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos úgy érzem, hogy beleszerettem a szexpartnerembe. Mit tegyek? Mondjam el neki, vagy inkább hagyjam az egészet?
Egyedülálló a szexpartnered?
Van esély komoly kapcsolatra?
A letérdelős, rózsaszirmos, verslábakba foglalt szerelmi vallomás nagyon romantikus - de ugyebár még nem a leánykérésnél tartotok. Szóval ha rám hallgatsz (nem kötelező) a szerelmet elsősorban éreztetni, kifejezni és nem csak mondani kell.
Ne mond, inkább előbb "puhatold körbe" a terepet, vess fel szexen kívüli közös programokat, együtt alvást stb. Ha ő is így érez akkor igent mond rá, s akkor már jöhet a vallomás is valamelyik közös programon. Ha elzárkózik előle akkor meg tudod hogy mi az ábra. Csak ügyesen, sok sikert :)
A nálad alvás elég jó jelzés, hogy többet szeretnél és ha mégsem egyedülálló, akkor ez is ki fog derülni.
Van kockázata és neked is tudnod kell kezelni, ha nem akar többet.
Az én szexpasrtnerem nagyon gyorsan akart komoly kapcsolatot és arra a tempóra nem voltamflkészülve, ezért inkább elengedtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!