Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, akik kiábrándultatok a meleg partnerkeresőkből (Grindr, Romeo stb.), hogyan igyekeztek szexpartnerre vagy párkapcsolatra szert tenni? Hogyan sikerült találni, ha nem az online partnerkeresőkön?
Sehogy. Nem létfontosságú nekem az, hogy legyek valakivel vagy szexeljek.
Ha majd egyszer lesz valaki, az jó. Ha nem lesz, akkor úgy is jó.
Sehogy, már sehogy.
Minden portálon és itt a GYK-n is kizárólag link, kamus, maguktól elszállt ember akadt volna csak.
Pár rossz kapcsolat után azt hiszem, nem létfeltétel sem a szex, sem a társ.Ahogy a 2-es írta, jön jön, nem jön nem jön....
Alkalmi eddig sem érdekelt, amúgy sem.
Nagyon magas az a bizonyos léc.
Mindenki szinte a 10/10 es pasit keresi,és magát is annak tartja holott a nyomába sincs.
Nálunk például tipikusan azok szólják le a másikat akik kövérek és igénytelenek, de nekik persze önkritikájuk semmi. De nekik mint egyszer az egyik írta nekem " Sexy pasi kell". ( Igen ipszilonnal) 😂😂
5: Nem azt írtam hogy csúnya,hanem hogy igénytelen. És itt a testi higéniáról beszélek.. Egy kövér is lehet szép igényes jó megjelenésű.
De ők nem azok
Ugye mások szemében a szálka sajátjukban pedig a gerenda.
6-os, akkor szerencséd volt a Rómeóval.Nekem onnan volt két kapcsolatom, az egyik egy igazi szép szerelemnek indult.
De mindkettő akkora pofont és megalázást adott, hogy néha csodálom, hogy bírtam ki ép ésszel elviselni.
Utcán pedig bár sokan szemeznek,észreveszem, de már akkora a bizalmi deficitem, hogy nem vágyom ismerkedni- egyelőre.
4: Jaa,a dagadékok fikázhatnak mást,de ha rájuk mondanak bármit is az már megbocsáthatatlan bűn 😂😂
Ők ugye szent lelkek,rájuk nem mondhatunk semmit xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!