Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti, akik kiábrándultatok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, akik kiábrándultatok a meleg partnerkeresőkből (Grindr, Romeo stb.), hogyan igyekeztek szexpartnerre vagy párkapcsolatra szert tenni? Hogyan sikerült találni, ha nem az online partnerkeresőkön?

Figyelt kérdés
2022. aug. 1. 23:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

Ma egy Kriszta nevű profil, egy eléggé szar minőségű fotóval ezt írta nekem: Te cigany menny vissza afrikába!!!

Úgy gondolom, hogy az ilyen embernek van valami baja....

2022. aug. 2. 15:17
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Rengeteg idő, energia, hit, remény elment arra, hogy sokat legyek ezeken a helyeken, és szinte csak negatív élmény jött vissza. Biztos bennem is van hiba, de nem is kerestem hibátlant, csak olyat, akivel kiegészíthetjük egymást. De a legkevesebb, hogy nem is válaszol, csak letílt, vagy idővel eltűnik, vagy arról kér képet, ha pedig nem kap, lép is. Ezek után töröltem magam az összes ilyen helyről, teljesen értelmetlen az egész! Ha más opcióval akad valaki, akkor jó, de így is megvagyok.
2022. aug. 2. 17:16
 13/14 anonim ***** válasza:
64%

Én például már sehogy.

De már úgy érzem nincs is szükségem se szexre, se kapcsolatra! 25/F

2022. aug. 3. 07:17
 14/14 anonim ***** válasza:
74%

13-as !

Ilyen fiatalon azért ne add fel kérlek !

2022. aug. 3. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!