Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan ne tűnjek sem zaklatóna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne tűnjek sem zaklatónak, sem számonkérőnek vagy pitiznőnek?

Figyelt kérdés

Ha szexelek valakivel aki nagyon bejön és én szeretném folytatni, ráírok újra Grindrn vagy Romeon, mi lenne a jó megoldás.

Akár ha zaklatónak vagy ha számonkérőnek vagy pitizőnek tűnök elég megalázó és még azt is elrontom ami addig jó volt.

Ezt én is tudom.

Na de ha a másik nem ír vissza, nem reagál az üzenetemre akkor hogyan írjak rá?

Nem akarok ilyennek tűnni. Csak legalább kulturáltan megbeszélni, hogy nem, ha már egyszer volt valami köztünk. Legalább válasz nélkül ne hagyjon.

Illetve miért kezelik így ha valaki próbálkozik újra? Őszintén szólva ezt sem nagyon értem.

Miért lenne zaklatás vagy erőlködés, nyáladzás?

2022. márc. 20. 21:41
 1/7 A kérdező kommentje:

Kicsit új még ez a terep nekem, nem mozgok benne elég otthonosan.

És sajnos volt aki utána ezzel vádolt. (Ekkor bezzeg visszaírt.) Pedig nem ez volt a célom.

2022. márc. 20. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezzel nem tudsz nagyon mit tenni, ha valaki nem ír vissza az azt jelenti hogy vagy van valaki más vagy nem voltál a másiknak szimpi.

Mondjuk megoldás ha mikor a szex megvolt akkor beszéltek róla hogy akartok -e még találkozni pl.

Ez az alkalmi hátulütője, kicsit úgy kezelik az emberek egymást mint egy darab húst.

2022. márc. 20. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a legidegesítőbb az ha valaki nem tűnik el. Beszélgetünk majd egyszer csak eltűnik. Azaz nem egyből hanem szép lassan. És én meg azt gondoltam/reméltem/hittem hogy normális. Mert számomra ez nem a normális... Ha nem okés se gond. Mondja azt, hogy nem szeretné, de ez a viselkedés gáz.
2022. márc. 20. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Mondjuk megoldás ha mikor a szex megvolt akkor beszéltek róla hogy akartok -e még találkozni pl."

Az emberek nem merik egymás szemébe mondani a nemet (ez nem csak melegekre vall), így szerintem az, hogy randin az elköszönéskor tegye fel ezt a kérdés, max hamis ígéretet kap.

Szerintem a legegyszerűbb, ha megvolt a randi, hazaértél, nem egyből de még aznap hagysz neki egy üzenetet.

"Köszönöm szépen a mai randit, nagyon jóléreztem magam. Ha szeretnéd te is, hogy legyen folytatása, akkor várom a válaszod."

Szerintem ennyi. Így nem követelőző, lényegében leírtad, hogy részedről jó volt és tudattad vele, hogy benne lennél a folytatásban is, innentől már csak rajta áll a dolog.

Ha nem reagál (ami szerintem is bunkóság), azt simán veheted nemnek, és akkor már nem is kell ráírnod, vagy várni rá.

2022. márc. 20. 23:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmi zaklatás, pitizés nincs abban ha dugtál valakivel és újra szeretnéd. Ámbátor ha már személyesen találkoztatok akkor miért a Gindr-en, vagy a Romeón folytatjátok a kommunikációt tovább???

Írj rá nyugodtan, ha nem válaszol azzal jelzi neked hogy csak egy strigulának / gyors ürítésnek szánt az életében nem többre. Korrektebb lenne ha megmondaná, de ez van.

2022. márc. 20. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#4 Mondjuk én alapból nem vagyok híve az egyészakásoknak, hirtelen vágykielégítésnek lehet jó esetleg kísérletezésnek, de hosszú távon szerintem csak problémái lesznek az embernek ezek miatt.
2022. márc. 20. 23:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 4-es a nyerő válaszadó.

Annó, már ha a száma megvolt, minden esetben írtam a delikvensnek egy sms-t, ha a randin nem sikerült közölni vele az érzéseimet.

Mellesleg mástól nem nagyon kaptam ilyen visszajelzést.

2022. márc. 28. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!