Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért viselkedik úgy, mintha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik úgy, mintha járnánk, amikor csak szexpartnerek vagyunk?

Figyelt kérdés

Tinderen ismerkedtem egy pasival, az elején leszögeztem, hogy jelenleg nem keresek semmi komolyat, csak szexkapcsolatot, mivel 6 év kapcsolat után (eddig csak egy pasim volt világ életemben) picit szeretném magamat "kiélni".

Oké átmentem hozzá hétfő délután, szexeltünk, meg este is, meg reggel mégegyet, és akkor is mondtam neki, hogy ez csak szex, és valamikor ismételjünk a héten.

Ehhez képest aznap estére már beimádomozta az összes képemet, meg minden reggel olyanokat ír, hogy jó reggelt kicsim, meghogy ha rám gondol elolvad meg ilyesmi.

Amivel nem lenne gond, meg cuki, de nem keresek jelenleg ilyet, hiába írtam neki többször is ezek után, nem érti meg.

25/p

2022. szept. 14. 19:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Te szerencsés fickó, bár nekem írogatna valaki ilyeneket. Örülj neki, hogy odavan érted.

Egyébként megmontad neki, hogy csak szexre kell, tartsd is magad ehhez, ha ő többet lát bele, majd pofára esik, ez van.

2022. szept. 14. 20:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen figurák akik túlgondolják a storyt és azt hiszik egy dugás s máris ásó, kapa, nagyharang, összeköltözés. Meg van aki utána piócaként tapad rád és szinte levakarhatatlan.

Ha neked teher akkor tedd helyre a dolgot, s kerek-perec mond meg te most nem érsz rá és kész! Ha nagyon zaklat akkor később se érj rá mert az életben nem tudod levakarni (és még te leszel a szemétláda, ilyenkor hamar át tudnak csapni a dolgok követelőzésbe meg hibáztatásba, sőt zsarolásba).

2022. szept. 14. 21:24
 3/12 anonim ***** válasza:
33%
Nem vagy túl vendégszerető
2022. szept. 14. 21:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A kettes válaszod után mit vársz, puncifaló?

2022. szept. 14. 21:38
 5/12 steven95 ***** válasza:
100%

Hány éves? Ha fiatal akkor kár, hogy ilyen kis naív még, ha idősebb....akkor az ijesztő. Bármelyik is. Bizonyos értelemben, a Te hibád, ha nem fejezed be a viszonyt. Bár az ő hibája hogy nem akarja venni a lapot, de a Te hibád, hogy ezt a tényt ignorálod. Őszintén ha folytatod és ennek lesznek negatív következményei, nem tudnálak sajnálni.

Ha megválnál tőle, csakis őszintén, szembesítéssel, hogy ez egyáltalán nem megfelelő magatartás a megbeszéltekhez képest - egy felnőtt embertől! Alkudozni fog. Nem kötsz kompromisszumot! A neki "okozott" lelki fájdalom miatti lelkifurkád meg enyhítheted azzal, hogy adsz neki egy lehetőséget, hogy tanulhat az esetből ha él vele. Így nem lehet kapcsolatot építeni, tanulja meg.

2022. szept. 14. 22:08
 6/12 youngboy26 ***** válasza:
15%

Skaccok, lassan a testtel!

pontozzatok, nem érdekel!

#1 -es figyelj ide, te lennél az ő helyébe, nem ezt mondanád, hogy pofára esik, nem így működik! godnolkodj el ezen végig, mert nem vagy hülye! Hogy mit-miért...

Figyeljetek ide, most vagyok lassan túl, pont egy ilyen szituáción, ami a kérdés szol!

Csak a kedves emberke nem szegezte le mit szeretne! őszinteség nála nulla, az érzéseimet kijátszotta!

Arra akarok kilyukadni, pont ezt tettem amit a kérdező "szexpartnere" tette, kérdező, nem értékeled??? a kedves ember nem értékelte ő sem. Halljátok, nem értékeled, hogy van aki a szívét-lelkét kiteszi NEKED ÉRTED!

Abba nem gondoltotok bele, hogy ismételten szeretnétek, vágysz rá, ilyen alkalom mikor ismételten, vagy rosszat mondok, hogy te vagy oda érte egy sracért, ő ezt teszi veled, NA AKKOR ÉREZD AZT, HOGY AMIT TE ADSZ, AZT VISSZAKAPOD AZ ÉLETTŐL!!!

Nem kívánok se neked, se az emberkének rosszat, aki ezt tette velem, élje az életét, kíváncsi leszek 10 év múlva!

2022. szept. 14. 22:17
 7/12 steven95 ***** válasza:
100%
#6 gyorsabban pötyögtél, mint ahogy a gondolat megszületett...
2022. szept. 14. 22:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A válasz nagyon egyszerű. Szerelmes lett.
2022. szept. 15. 00:23
 9/12 anonim ***** válasza:
88%

A 6-os látszik,hogy felindultságból írta,amit írt.Ilyet pedig az tud csak írni,akit már átvertek,vagy kihasználtak azért,mert érzelmei vannak,mert emberi,vagy kedves volt és nemcsak egy tölteni való lyuknak néz egy embert.

Írhattam volna hasonlót,mert az érzelmeimmel nagyon csúnyán visszaéltek, megaláztak. Elmúlt,megbocsátottam.

Azt viszont kívánom mindenféle rosszindulattól mentesen mindenkinek,aki más szívét,lelkét,érzéseit gúnyolja,tiporja,vagy visszaél vele - hogy a legutolsó betű szerint ,de úgy kapjon vissza mindent az életben,ahogy és akinek ő adta.

És ahogy látok és tudok dolgokat, ez így is van mindenkinél.

2022. szept. 15. 05:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"#1 -es figyelj ide, te lennél az ő helyébe, nem ezt mondanád, hogy pofára esik, nem így működik! godnolkodj el ezen végig, mert nem vagy hülye! Hogy mit-miért..."

Igazad van, csak engem annyiszor ejtettek pofára, hogy már nem tudok hinni abban, hogy lehetnek valós, életre szóló érzelmek két férfi között.

2022. szept. 15. 06:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!