Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik úgy, mintha járnánk, amikor csak szexpartnerek vagyunk?
Tinderen ismerkedtem egy pasival, az elején leszögeztem, hogy jelenleg nem keresek semmi komolyat, csak szexkapcsolatot, mivel 6 év kapcsolat után (eddig csak egy pasim volt világ életemben) picit szeretném magamat "kiélni".
Oké átmentem hozzá hétfő délután, szexeltünk, meg este is, meg reggel mégegyet, és akkor is mondtam neki, hogy ez csak szex, és valamikor ismételjünk a héten.
Ehhez képest aznap estére már beimádomozta az összes képemet, meg minden reggel olyanokat ír, hogy jó reggelt kicsim, meghogy ha rám gondol elolvad meg ilyesmi.
Amivel nem lenne gond, meg cuki, de nem keresek jelenleg ilyet, hiába írtam neki többször is ezek után, nem érti meg.
25/p
Lehetnek érzelmek,komolyak is,de ahhoz érzelmi érettség kell,ami bizony,nem adottság, hanem fejleszteni kell.
Sokan vagyunk,akik bízunk az ilyen társban - még akkor is, ha már koppantunk, mert nem azonnal jön el sosem az igazi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!