Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran szexelnétek?
Figyelt kérdés
Én 30-ás vagyok de a mai napig az van hogy nem enyhül a vágy. Ha naponta kényeztetne valaki orálisan az remek lenne még mindig. Sajna ilyet találni csak 2x sikerült de érdekel hogy más is ilyen “aktív”?ma 11:35
2/7 anonim 

válasza:

Jómagam bi vagyok, 53 éves, de mai napig nem csökkent a szexuális vágyam mértéke, ami eléggé nagy volt mindig is. Sajnos (második) nejem, aki immár 21 éve párom, eleinte nagyon partner volt mindenben. Ő is biszex. Kettesben is változatos volt az intim életük, néha hármasban, négyesben is élveztük. Pár éve viszont totálisan frigiddé vált. Eleinte még piszkáltam érte, olykor vitatéma volt köztünk, ám ő minden segítségtől elzárkózik, maximálisan tabutéma a szex nála. Nagyon pocsék a helyzet, mivel én még mindig ezerrel pörögnék, ő nullán van a szexben. :( Felmerült a válás, de annyi minden köt össze minket, melyek egy részén jelenleg nem tudunk változtatni, így még egy fedél alatt vagyunk. Egyfajta lakótársi, baráti viszonnyá változott a kapcsolatunk. A legmegdöbbentőbb, ő képes lenne hagyni, mindez miatt elváljunk, akkor sem hajlandó változtatni, orvoshoz fordulni, házassági tanácsadásra menni... Azt is kimondta egy éve, nem érdekli, hol, kivel vezetem le, csak őt hagyjam békén. :-o :-(
4/7 anonim 

válasza:

Napi egy szopás nekem is tökéletes lenne. Anál 2-3x egy héten.
5/7 anonim 

válasza:

Bi vagyok, 22 éves.
Barátnőmmel heti 3-4 alkalommal szexelünk, illetve havonta 1-2 alkalommal van hármas szex, akkor a sráccal is vagyok.
Valamint a sráccal néha vagyunk csak ketten kb szinten havi 1-2 alkalommal.
Nekem elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!