Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen gyakran szexelnétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran szexelnétek?

Figyelt kérdés
Én 30-ás vagyok de a mai napig az van hogy nem enyhül a vágy. Ha naponta kényeztetne valaki orálisan az remek lenne még mindig. Sajna ilyet találni csak 2x sikerült de érdekel hogy más is ilyen “aktív”?
ma 11:35
 1/7 anonim ***** válasza:
12%
Gyógyulj meg.
ma 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Jómagam bi vagyok, 53 éves, de mai napig nem csökkent a szexuális vágyam mértéke, ami eléggé nagy volt mindig is. Sajnos (második) nejem, aki immár 21 éve párom, eleinte nagyon partner volt mindenben. Ő is biszex. Kettesben is változatos volt az intim életük, néha hármasban, négyesben is élveztük. Pár éve viszont totálisan frigiddé vált. Eleinte még piszkáltam érte, olykor vitatéma volt köztünk, ám ő minden segítségtől elzárkózik, maximálisan tabutéma a szex nála. Nagyon pocsék a helyzet, mivel én még mindig ezerrel pörögnék, ő nullán van a szexben. :( Felmerült a válás, de annyi minden köt össze minket, melyek egy részén jelenleg nem tudunk változtatni, így még egy fedél alatt vagyunk. Egyfajta lakótársi, baráti viszonnyá változott a kapcsolatunk. A legmegdöbbentőbb, ő képes lenne hagyni, mindez miatt elváljunk, akkor sem hajlandó változtatni, orvoshoz fordulni, házassági tanácsadásra menni... Azt is kimondta egy éve, nem érdekli, hol, kivel vezetem le, csak őt hagyjam békén. :-o :-(
ma 11:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Napi 2-3x, de örülök ha egy összejön.
ma 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Napi egy szopás nekem is tökéletes lenne. Anál 2-3x egy héten.
ma 12:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Bi vagyok, 22 éves.

Barátnőmmel heti 3-4 alkalommal szexelünk, illetve havonta 1-2 alkalommal van hármas szex, akkor a sráccal is vagyok.

Valamint a sráccal néha vagyunk csak ketten kb szinten havi 1-2 alkalommal.

Nekem elég

ma 13:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát ez nem jó.

De van biszex kapcsolatod?

ma 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Heti szinten legalább. 21p
ma 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!