Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban szűz, hetero srácok véleménye érdekelne! Gyakran van olyan érzésetek, hogy már pasival is szexelnétek, csak valakivel jöjjön már össze a szex?
Figyelt kérdés
Mennyire erős ez a vágy nálatok?2023. jún. 11. 17:56
1/229 anonim válasza:
Nem, nincs ilyen érzésem.
A nőket szeretem, ők dobogtatjak meg a szivem.
Ha nem talál rám az a valaki, akkor szuzen halok meg.
Ez van.
2/229 anonim válasza:
Engem sem izgit egyáltalán egy ferfi sem, viszont szoptak már le többen is és dugtam is. Ha nagyon kanis vagyok akkor muszáj dugnom így vagy úgy. Így meg kb 2 perc alatt találok valakit aki könnyít rajtam. Ez van.
3/229 anonim válasza:
Aki ebbe belemegy, minden, csak nem hetero...
4/229 anonim válasza:
Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom. Inkább maradjak szűz életem végéig, minthogy egy másik pasi dugjon vagy dugjam....
5/229 anonim válasza:
Ez fordítva van. Akinek túl jól megy a sora az szokott ilyen kalandokat pluszban bevállalni az új impulzusokért
6/229 anonim válasza:
Nem vagyok szűz, de hosszú hónapok óta nem volt szex az életemben. Ilyenkor vannak gyenge pillanataim. Volt egy nálam 10 évvel idősebb nő akit simán hazavihettem volna de nem nagyon tetszett, ezért nem mentem bele a játékába. Most már bánom, sőfiú is leszophatna úgyis titokban ki akartam volna próbálni.
7/229 anonim válasza:
Nem vagyok hetero (hanem bi), de sokáig szűz voltam. Igaz, a nőknél való sikertelenség terelt a férfiak ágyába.
Nem voltam igazán csúnya srác, de azért a csajok kedvence sem. Azt vettem észre, hogy online társkeresőkön szinte semmi sikerem a nőknél, a randik sem jöttek igazán össze. A férfiak ellenben számolatlanul írtak. Jó, a 85%-uk vagy selejt volt vagy egyszerűen nem egymást kerestük, de a maradékból is tudtam mazsolázni. Így aztán előbb férfival jött össze a dolog.
8/229 anonim válasza:
Hát ha valaki szaros, szőrös segget dugna annyira kanos ott már nagy a baj
9/229 anonim válasza:
Miért kell ilyen baromságokat kérdezni? Eleve ez a meleg/bi férfi fétis hogy "heteró" fiúkat vonzanak magukhoz egy törvényszerű képtelenség. A heteró fiú attól heteró mert csak és kizárólag a másik nem iránt érez szexuális vonzalmat, end of story.
10/229 anonim válasza:
9-es hagyd. Úgysem értik, mert fáj nekik a realitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!