Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban szűz, hetero srácok véleménye érdekelne! Gyakran van olyan érzésetek, hogy már pasival is szexelnétek, csak valakivel jöjjön már össze a szex?
Azért ne legyél olyan biztos abban, hogy 100%, hogy hetero vagy. Ha már eljutottál odáig, hogy egy tényleg jó sráccal lehet ez, az, akkor ott már benézett az ablakon a biszex hajlam.
Ettől természetesen még élhetsz teljesen hetero életet, ahogy eddig is éltél. Nem minden biszex éli meg a vágyait, vagy csak későn, 40, 50 éves korában jut el a tettek mezejére.
86
Nem azért, mert reménytelen nekem nővel a szex, hiszen szerencsére nem panaszkodhatok. na csak arra írtam, hogy azért akadnak olyan 10/10-es srácok is, hogy valószínű nem modnanék nemet. persze nem fullosan, nem részletezem, de pár dolog elképzelhető ilyen fiúval is. ők valószínű az a 2-3%, de vannak nyitottabb gondolkodású heteró fiúk. először pont ott tapasztaltam meg, mikor egyszer hármasba nem egy csajt vágtunk pluszba, hanem egy srácot, mert a bnőm nagyon akarta. és nem bántam meg, de tény, magasan átlagon felüli volt.
de én azt se gondolom, hogy ettől bi lennék. ennyi megesik simán, ha nyitottabb egy srác.
Teljesen mindegy, hogy ki minek tartja magát. A címkéknek az emberre ragasztása semmi egyéb, mint egy megfelelési kényszer megélése önmagad és a társadalom felé.
Te nyugodtan élheted a hetero címke alatt az életedet még akkor is, ha ilyen, teljes mértékben biszex kalandban van részed.
"... egyszer hármasba nem egy csajt vágtunk pluszba, hanem egy srácot, mert a bnőm nagyon
akarta."
#88 A címkék arra valók, hogy röviden megnevezzünk fogalmakat. Kommunikációs eszköz. A címkéknek van definíciója. A biszexualitás is egy ilyen fogalom. Nem bonyolult, mindössze annyi, hogy szereti a f*szt meg a p*ncit is.
Itt a 90 válasz nagy része ezzel a ténnyel próbál vitatkozni. Nem a címkével van a baj, hanem a felfogással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!