Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elsősorban szűz, hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban szűz, hetero srácok véleménye érdekelne! Gyakran van olyan érzésetek, hogy már pasival is szexelnétek, csak valakivel jöjjön már össze a szex?

Figyelt kérdés
Mennyire erős ez a vágy nálatok?

2023. jún. 11. 17:56
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/229 anonim válasza:
100%
nekem nincsen ilyen érzésem csak nővel feküdnek le és csak azzal akivel a kapcsolatom van.
máj. 27. 10:04
 82/229 anonim ***** válasza:
85%
Nincs ilyen erzesem, 25 eves szuz HETERO ferfi vagyok. Szóval valszeg, van benned biszex hajlam.
máj. 27. 14:34
 83/229 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Igaz, nem is vagyok 100% hetero 😅
máj. 27. 20:53
 84/229 anonim ***** válasza:
100%
Én másik oldalról tudom csak megvilágítani a kérdést. Szűz meleg vagyok (voltam), de eszembe sem jutott nővel lefeküdni (pedig fizikailag képes lennék rá valószínűleg), csak hogy legyen szex.
máj. 27. 21:09
 85/229 anonim ***** válasza:
85%
Persze, és heteró vagyok. De ha tényleg jó a srác, akkor lehet ez-az.
jún. 3. 17:21
 86/229 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne legyél olyan biztos abban, hogy 100%, hogy hetero vagy. Ha már eljutottál odáig, hogy egy tényleg jó sráccal lehet ez, az, akkor ott már benézett az ablakon a biszex hajlam.

Ettől természetesen még élhetsz teljesen hetero életet, ahogy eddig is éltél. Nem minden biszex éli meg a vágyait, vagy csak későn, 40, 50 éves korában jut el a tettek mezejére.

jún. 4. 09:50
 87/229 anonim ***** válasza:
73%

86

Nem azért, mert reménytelen nekem nővel a szex, hiszen szerencsére nem panaszkodhatok. na csak arra írtam, hogy azért akadnak olyan 10/10-es srácok is, hogy valószínű nem modnanék nemet. persze nem fullosan, nem részletezem, de pár dolog elképzelhető ilyen fiúval is. ők valószínű az a 2-3%, de vannak nyitottabb gondolkodású heteró fiúk. először pont ott tapasztaltam meg, mikor egyszer hármasba nem egy csajt vágtunk pluszba, hanem egy srácot, mert a bnőm nagyon akarta. és nem bántam meg, de tény, magasan átlagon felüli volt.

de én azt se gondolom, hogy ettől bi lennék. ennyi megesik simán, ha nyitottabb egy srác.

jún. 4. 15:37
 88/229 anonim ***** válasza:
69%

Teljesen mindegy, hogy ki minek tartja magát. A címkéknek az emberre ragasztása semmi egyéb, mint egy megfelelési kényszer megélése önmagad és a társadalom felé.

Te nyugodtan élheted a hetero címke alatt az életedet még akkor is, ha ilyen, teljes mértékben biszex kalandban van részed.

"... egyszer hármasba nem egy csajt vágtunk pluszba, hanem egy srácot, mert a bnőm nagyon

akarta."

jún. 5. 07:48
 89/229 anonim ***** válasza:
75%
88# Végre egy ilyen komment is. Maximálisan egyetértek.
jún. 5. 11:03
 90/229 anonim ***** válasza:
100%

#88 A címkék arra valók, hogy röviden megnevezzünk fogalmakat. Kommunikációs eszköz. A címkéknek van definíciója. A biszexualitás is egy ilyen fogalom. Nem bonyolult, mindössze annyi, hogy szereti a f*szt meg a p*ncit is.

Itt a 90 válasz nagy része ezzel a ténnyel próbál vitatkozni. Nem a címkével van a baj, hanem a felfogással.

jún. 5. 11:11
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!