Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban szűz, hetero srácok véleménye érdekelne! Gyakran van olyan érzésetek, hogy már pasival is szexelnétek, csak valakivel jöjjön már össze a szex?
130
Te most amellett érvelsz, hogy minden férfi (legalább mélyen, legbelül) biszex vagy meleg?
130-as, készséggel elfogadom amit mondasz, nem kételkedem benne. Lehet hogy a nevem mindent elmond, de én nem bánom azt hogy mi vagyok, jól érzem magam így ahogy emberekkel heteró vagyok.
Azok a nyugat-európai és amerikai fiatalok akik meg csakúgy himbálóznak oda-vissza mindenféle általuk kitalált fogalmakat puffogtatva, ilyen-olyan álszexualitásokat kreálva, előbb fognak felmorzsolódni az időben mint én. Mai énjük nem több mint múló tünemény. Az enyém viszont örök.
Nincs arra érkezésem hogy egyik hónapban még heteró legyek, míg a következőben egy villamosnak, netán gyöngytyúknak tituláljam magam és így hívassam magam annak ellenére is, hogy ugyanaz maradtam a villamosság és a gyöngytyúkság alatt is, aki előtte. Tehát ezek csak múló hóbortok.
Ami állandó az az, hogy valaki vagy homoszex, vagy hetero, vagy biszex, ezt a biológia eldöntötte és nem megváltoztatható tetszés szerint. A tudomány meg kikutatta és a hétköznapi életben is úgy van, hogy a heteroszexeket nem érdekli az azonos nem, a biszexeket viszont mindkét nemmel való kapcsolat érdekli, a homóság pedig az azonos neműek iránti érdeklődés terepe.
Azok a srácok, akiknek volt azonos nemű emberekkel kalandja, legbelül biztos biszexuálisak az emberekkel. Az egy más kérdés, hogy ezt még önmaguknak se vallják be, elnyomják magukban, nem élik ki és nem élik meg. A biszexualitásuk ki/megélését sok tényező gátolhatja pl. a társadalom reakciójától való félelem, vagy a feleség haragjától való rettegés. Sok barátnőnek/feleségnek nem fér már bele ha a partnere bárki mással is hempereg vagy felizgul másra.
134
az, hogy mindenkinek elmesélték ás röhögtek rajta, pont azt mutatja, hogy heterók. nyári táborokból tudnék én sokkal meredekebb dolgokat is, és mégis heterók. általában fogadásos hülyeségek voltak, nem csak pl smároljanak 1 percig, hanem olyan is volt, aki konkrétan ráverte a vesztes hajára :) és persze szakadt mindenki úgy félrészegen a tábortűz mellett. vagy ki kelett vernie a haerjának. stb.
na ők se lettek csak emiatt melegek ...
nagyon erőltetik itt páran ezt a témát, de egy heteró nem attól melegszik meg, hogy bármit is kezd egy fiúval, hanem annak azért van egy érzelmi része is. a baromkodás egyáltalán nem az érzelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!