Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elsősorban szűz, hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban szűz, hetero srácok véleménye érdekelne! Gyakran van olyan érzésetek, hogy már pasival is szexelnétek, csak valakivel jöjjön már össze a szex?

Figyelt kérdés
Mennyire erős ez a vágy nálatok?

2023. jún. 11. 17:56
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/229 anonim ***** válasza:
82%

Én hetero vagyok, de vannak bi hajlamaim

22 éves vagyok, szűz, nem sztárolnám magam, de a barátaim szerint nem vagyok rossz külsővel rendelkező személy

Sajnos elég válogatós vagyok én antiszoc emiatt nem volt sex csajjal, csak pár randin voltam.

Fiúval fixen nem sexelnék, de néha úgyvagyok vele hogyha egy vonzó fiatal fiú felajánlkozna én leszopnám.

okt. 26. 17:19
 152/229 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem vagy hetero
okt. 26. 18:02
 153/229 anonim ***** válasza:
78%
#151 Keress egy srácot és éld át a jót :D
okt. 26. 20:18
 154/229 anonim ***** válasza:
74%
Egyre gyakrabban, igen.
nov. 2. 23:12
 155/229 anonim ***** válasza:
60%

151

van ilyen. ettől még lehetsz heteró ...

nekem is voltak sráccal kalandjaim, na és? nem melegedtem meg, ugyanúgy bnőm van és nem befolyásol semmit.

nov. 3. 01:53
 156/229 anonim ***** válasza:
100%
155) Attol hogy baratnod van meg lehetsz biszex. Felall a faszod a ferfiakra,tobb alkalom is volt neked, hogy dugtad vagy ok dugtak teged. Vagy efymast faszat szoptatok. Hany alkalom utan vallanad be hogy bi vagy??
nov. 3. 10:27
 157/229 anonim ***** válasza:
64%
#156 szerintem teljesen mindegy, hogy ki minek érzi magát, a lényeg, hogy amit csinál, azt élvezze. Szerintem a legtöbb embert nem lehet egy ilyen kreált halmazba besorolni, ráadásul amit az utóbbi években még hozzá kitaláltak, pán, metro, inter, stb. szeualitás. még a fogalmát se értjük sokan, de valaki azoknak vallja magát, miközben egy másik nagyobb halmazba jobban beillene.
nov. 3. 10:42
 158/229 anonim ***** válasza:
84%
Ha mindegy, akkor nem mindegy az se, hogy a rendes halmazva rakja magat? Hetero, biszex, meleg/leszbikus (ezen belul is vannak kategoriak, de ez a 3 nagy halmaz)🤣 Itt inkabb arrol van szo, hogy felnek MAGUKNAK bevallani, hogy izgatja a fasz is oket...
nov. 3. 10:46
 159/229 anonim ***** válasza:
100%
#155 Dehogy lehet hetero. Aki már volt fiuval, az mindenkepp biszex, barmit is mond az illeto
nov. 3. 18:26
 160/229 anonim ***** válasza:
88%
Akik egyutt verik azok is biszexek, lehet hogy sose csinalnak tobbet fiuval megnosulnek gyereket nevelnek de akkor is biszexek maradnak csak nem akarnak tovabblepni
nov. 3. 18:49
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!