Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban szűz, hetero srácok véleménye érdekelne! Gyakran van olyan érzésetek, hogy már pasival is szexelnétek, csak valakivel jöjjön már össze a szex?
Figyelt kérdés
Mennyire erős ez a vágy nálatok?2023. jún. 11. 17:56
41/229 anonim válasza:
Igen gyakran van ilyen erzesem de inkabb kiverem minthogy egy idegennel szexeljek
42/229 anonim válasza:
nem vagyok szűz, de nincs barátnőm egy ideje és bennem is felmerült már...
45/229 anonim válasza:
Csak a próba előtt elillantok,mint a napkeleti sóhaj :)
Kevés az elgondolás,ha nincs realizálás !
46/229 anonim válasza:
43) a sok "hetero", kezdo biszex latod besertodik az igazsagon... Bar alapbol bisuex kategoriaba rakta a kerdezo, szoval tudja hogy ez nem hetero dolog.
47/229 anonim válasza:
Rengeteg magát heteronak valló srác nézelődik, olvasgat biszex vagy meleg témájú kérdéseket, válaszokat. Vajon miért is...?!😄
49/229 anonim válasza:
Nem vagyok mar szüz de sokszor megfordul a fejembe hogy akar sraccal is belemennek ha nagyon jo az öszhang köztünk.
De akkor mar inkabb ugy hogy en elegitem öt ki.
50/229 anonim válasza:
#49 Adj egy esélyt a dolognak és próbáld ki sráccal, nem bánod meg😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!