Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elsősorban szűz, hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban szűz, hetero srácok véleménye érdekelne! Gyakran van olyan érzésetek, hogy már pasival is szexelnétek, csak valakivel jöjjön már össze a szex?

Figyelt kérdés
Mennyire erős ez a vágy nálatok?

2023. jún. 11. 17:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/229 anonim ***** válasza:
100%
7#: és azóta voltál már nővel is?
2023. jún. 13. 22:03
 12/229 anonim ***** válasza:
100%
#11 Igen :)
2023. jún. 14. 08:35
 13/229 anonim ***** válasza:
76%
8-9, na igen... ugyan jó ideje nem voltam nővel, de ide nem süllyed egy hetero. Mondjuk most per pillanat a legkevésbé vágyom bárkivel is bármire...
2023. jún. 15. 00:39
 14/229 anonim válasza:
79%
Ha csak handjobra vágyna valaki srác titokban, írhat :)
2023. jún. 17. 19:15
 15/229 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem egy szűznek annyi gátlása van, hogyha akarná, és össze is hozhatna pasival valamit, nem merné. Legalábbis én ilyen voltam szűzen. Jó sokáig csak csajokkal szexeltem. Aztán kipróbáltam sráccal is, de akkor már volt önbizalmam.
2023. jún. 19. 08:28
 16/229 anonim ***** válasza:
86%

Lassan 2 éve nem szexeltem, de ha így marad már a hátralévő életem, akkor sem mennék bele ilyenbe. Még csak csókolózni sem csókolóztam pasival, bármilyen részeg voltam, nemhogy szexelni. De akkor beigazolódott, amit Tinderen megfigyeltem (igaz a csajoknál, pasik ott sem érdekeltek), hogy sokaknak már mindegy milyen nemű, csak dugni tudjon. A következő majd az állatok lesznek?

31f

2023. júl. 12. 22:46
 17/229 anonim ***** válasza:
98%
#16, ugyanígy látom... mondjuk ott nem vagyok, meg idősebb is, de valahogy kb a melegektől elhányom magam. Nem az emberektől, szex terén... inkább ha csak ez jut, marad a jobb kezem, esetleg néha megcsalom a ballal...
2023. júl. 13. 00:22
 18/229 anonim ***** válasza:
70%

Ha szuz, hetero pasik valaszara vagy kivancsi, akkor miert a biszex kategoriaba tetted fel a kerdest?

Hetero pasiknak nem all fel a farkuk más ferfiakra még ha marha kanosak akkor se

Ez olyan mintha egy melegnek nem jonne ossze ferfival es nőt keresne magának

Hát az se mukodne

2023. júl. 13. 03:27
 19/229 anonim ***** válasza:
100%

16-os vagyok.

Én nem hányom magam el tőlük, egyszerűen nem vagyok kíváncsi a szexuális életükre, ahogy szerintem ők sem a heterókére. A divatbzikkal van bajom, akik naponta váltogatják a nemi irányultságukat, nem kis részt a média hatására, meg a divatleszbikkel ugyanez, de ez már másik kérdés témája lenne :)

Szerintem aki pasiként más pasi seggére/farkára kíváncsi, az minden, csak nem heteró. Minimum biszex.

2023. júl. 13. 06:59
 20/229 anonim ***** válasza:
100%
19, (és 16) jól mondod. Ugyanez van nálam is... egy zsáktestű nő is előbb, pedig nem jönnek be. Igaz, asszony sem, legalábbis elsőre... pedig ő azért utólag megnézve igencsak rendben van.
2023. júl. 15. 21:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!