Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban szűz, hetero srácok véleménye érdekelne! Gyakran van olyan érzésetek, hogy már pasival is szexelnétek, csak valakivel jöjjön már össze a szex?
Lassan 2 éve nem szexeltem, de ha így marad már a hátralévő életem, akkor sem mennék bele ilyenbe. Még csak csókolózni sem csókolóztam pasival, bármilyen részeg voltam, nemhogy szexelni. De akkor beigazolódott, amit Tinderen megfigyeltem (igaz a csajoknál, pasik ott sem érdekeltek), hogy sokaknak már mindegy milyen nemű, csak dugni tudjon. A következő majd az állatok lesznek?
31f
Ha szuz, hetero pasik valaszara vagy kivancsi, akkor miert a biszex kategoriaba tetted fel a kerdest?
Hetero pasiknak nem all fel a farkuk más ferfiakra még ha marha kanosak akkor se
Ez olyan mintha egy melegnek nem jonne ossze ferfival es nőt keresne magának
Hát az se mukodne
16-os vagyok.
Én nem hányom magam el tőlük, egyszerűen nem vagyok kíváncsi a szexuális életükre, ahogy szerintem ők sem a heterókére. A divatbzikkal van bajom, akik naponta váltogatják a nemi irányultságukat, nem kis részt a média hatására, meg a divatleszbikkel ugyanez, de ez már másik kérdés témája lenne :)
Szerintem aki pasiként más pasi seggére/farkára kíváncsi, az minden, csak nem heteró. Minimum biszex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!