Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elsősorban szűz, hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban szűz, hetero srácok véleménye érdekelne! Gyakran van olyan érzésetek, hogy már pasival is szexelnétek, csak valakivel jöjjön már össze a szex?

Figyelt kérdés
Mennyire erős ez a vágy nálatok?

2023. jún. 11. 17:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/229 anonim ***** válasza:
28%
Kesz cikik a lepontozos biszexek, komolyan nem ertelek titeket. Mi ertelme van, teljesen korrekt dolgokat irtak az emberek a HETEROszexualitassal kapcsolatban (nyilvan ti ezt nem ertitek, mert nem vagytok heterok), de miert csinaljatok?
febr. 26. 13:26
 62/229 anonim ***** válasza:
78%
Mert ok heteronak gondoljak magukat de az nem szamit hogy mellette még fszt is szopnak
febr. 26. 13:55
 63/229 anonim ***** válasza:
75%

Nem csupán faszt szopnak, dugnak es dugatják magukat, DE ők "heterok"...

Ez egy anonim oldal, senkise ismer. Simán bevallhatjátok... (Még magatoknak is)

febr. 26. 15:35
 64/229 anonim ***** válasza:
91%
Azota megdugtal/megdugott egy srac? Vagy lany?
febr. 27. 14:12
 65/229 anonim ***** válasza:
93%
Hát Hetero 29 éves még szexuálisan 100%-ig szűz pasiként mondhatnám, hogy totál bebuz*ltam a magánytól, de ez tévedés. Sokáig azt hittem a lányokat szeretem, de bejönnek a lányosabb kinézetű, igényes, átlagos/vékony, szőrtelen fiúk, femboyok, transzik, crossdresserek, shemalek, twinkek, stb... Arra jutottam, hogy mivel mindkét nem meztelen testére feláll, és mindkét nem, példányai közül van aki annyira bejö, hogy elképzeltem vele az esküvőnket.. khm** tehát leélnék egy életet vele, így azt hiszem Biszexuális vagyok. De ki milyen?! Születés, és genetika kérdése, de nincs köze ahhoz, hogy bárki önként döntene így. Az érzések az agyban dőlnek el. A lényeg az, hogy az ember vállalja önmagát, és az érzéseit.
márc. 2. 09:05
 66/229 anonim ***** válasza:
100%

"Arra jutottam, hogy mivel mindkét nem meztelen testére feláll, és mindkét nem, példányai közül van aki annyira bejön"

Igen, ezt nem birjak felfogni, egy heteronak nem all fel fetfira, egy melegnek meg nore. Szoval ha mondket nemre felall es dugnad, akkor biszex vagy

márc. 2. 09:20
 67/229 anonim ***** válasza:
80%
én is elgondolkodtam már ezen
márc. 2. 12:09
 68/229 anonim ***** válasza:
94%
Számomra is megdöbbentő, hogy egy pasi heterónak tartja magát, akinek bejönnek a pasik is 🤣 a barátomat kérdeztem aki full hetero, azt mondta soha életében egyetlen pillanatra sem fordult meg fejében hogy egy pasival bármit akarna kezdeni. Nálam más a helyzet, vannak csajok akik bejönnek, de én valahol még a hetero és a biszex között helyezkedek el a skálán. De semmiképp sem vagyok 100% hetero.
márc. 4. 14:41
 69/229 anonim ***** válasza:
88%

Lefordítom a kérdést:

"Max. 20 éves fiúkat szopnék! 42/F"

Amúgy nem, nincs, hiába ábrándozol. Ha van, az meg nem hetero.

márc. 11. 10:15
 70/229 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem eros ez a vagy, mert egy heteronak nincs ilyen vagya... Marmint tenyleg ugy kepezeld el, hogy soha nem jutott ez eszembe... Pedig en keson vesztettem el, 23 voltam
márc. 12. 09:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!