Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés! Hogyan hívjak el egy srácot talira/randira?
Figyelt kérdés
Már 10 napja naponta chatelünk, és én már személyesen is akarnék találkozni. Mindketten úgy álltunk hozzá, hogy barátkozunk, és majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle. Igazáből ő a dominánsabb, szóval neki kéne kezdeményezni a talit, de eddig nem tette, szóval akkor én fogom megkérdezni. Mit írhatnék neki, ha személyesen akarok vele találkozni? Nem jut semmi az eszembe. Úgy gondoltam hogy egy közöttünk fekvő városban találkozhatnánk, séta+evés ilyesmit csinálnánk. Mit írhatnék ezzel kapcsolatban neki?2022. szept. 21. 21:35
1/5 anonim válasza:
"Szia! Mit csinálsz a jövő héten? Nem lenne kedved összefutni?" - nem kell túlkombinálni a dolgot ha már x napja kommunikáltok.
Tanács: kérj előtte telszámot és telón beszélj vele! Speciel én egy cm-t sem mozdulok amíg nem beszéltem a másikkal telefonon (kamusszűrés).
2/5 A kérdező kommentje:
Oké, kösz a tippet. Facebook messengeren beszélgetünk, és eléggé valódi profilnak tünik.
2022. szept. 21. 21:47
3/5 anonim válasza:
#2 elég sok "valódinak tűnő" profilról derül ki menet közben hogy ghostingol. Drukkolok neked, de sosem árt az óvatosság. Ha telón beszéltél vele okosabb leszel. Sokkal több benyomást, impulzust is kapsz egy rövid telóbeszélgetés alatt mint írogatva. Élőben sem irkálni fogtok egymásnak hanem beszélni.
4/5 Sirkó Ákos válasza:
Írd meg őszintén érzéseidet és talizzatok.
Az élet túl rövid a várakozásra.
Minden adódott alkalmat meg kell ragadni.
5/5 anonim válasza:
Szia. Van kedved volnap inni egy sort?
Igy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!