Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szűk vagyok, van esély arra, hogy az esti randira ki tudom tágítani magam egy jó szexhez?
Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 13:55
1/14 anonim válasza:
Az a partnered dolga hogy bele férjen ahova akár. Nem a tied.
2/14 A kérdező kommentje:
...na jó, de nekem fáj :-)
2021. okt. 26. 14:03
3/14 anonim válasza:
Na már tudod, hogy fáj, akkor vagy több előjátékot tanácsolnék, vagy válasz kisebb méretű pasit.
Mondjuk engem 😁
4/14 anonim válasza:
Kérd meg a pasid, hogy küldjön neked izgató üzeneteket!
5/14 anonim válasza:
Sok sikosító, és lazulj el. Elsőnek a kutya pózt ajánlom, talán abban a leg kényelmesebb. Ha pedig durvul ne félj átvenni az irányítást, csak mert te vagy a passziv az nem jelenti hogy te nem te irányitod a tempót.
6/14 anonim válasza:
Na jó de a partnered dolga ellazítani téged 😘
7/14 anonim válasza:
Lehetnek "extrém" eltérő méretek, amelyeknél csak "barátsággal elválunk" a megoldás. De ha az "extrém" eset nem érvényes, érdemes megpróbálni. A fentieken túl a kellő, de nem durva tágítás után esetleg te ereszkedj rá, lovagold meg. Így te tudod a tempót ez érzésednek megfelelően diktálni.
(Most is kiderült, hogy nem mindig a nagy méret okoz nagy élvezetet. Néha bizony nagy fájdalom járhat vele.)
8/14 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok végül mi volt. Majd megírod hogy hogyan sikerült a dolog? 5-ös voltam.
9/14 anonim válasza:
Kisebb pénisz lehet kényelmes lesz.
Milyen volt az este?
10/14 A kérdező kommentje:
...hát a dugás tecnikai okok miatt (méret) elmaradt :-(
2021. nov. 2. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!