Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg randira milyen ajándékot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg randira milyen ajándékot érdemes vinni?

Figyelt kérdés

Első randi.

Meg persze másodikra/harmadikra is akár.

Csak sétálás lesz a városban. Itt kb minden zárva.

2020. dec. 29. 22:57
 1/8 DominikX ***** válasza:
100%
Elsőre inkább semmit. Én 1x kaptam ajándékot első randin, és igazából élőben nem jött be a csávó, aztán így meg rosszabb volt kimondani a “bocsi,nemet”.
2020. dec. 29. 23:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Első randira nem kell ajándékot vinni.
2020. dec. 30. 00:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy mondják, nem kell ajándék. Már maga az a dolog kínos helyzetbe hozza a randipertnert ha ő nem vett semmit. Plusz én szeretem a romantikát, de rám ez olyan hatással lenne hogy túl tapadós a partner, ha még valójában semmi okunk egymásnak venni bármit is, de már ezzel indít, akkor mi lenne ha egy pár lennénk. Ne gondold túl. Ha mégis nagyon de nagyon vinni akarsz valamit, akkor az max 2 elviteles pohárban 1-1 meleg tea vagy kávé legyen. Azt tudjátok inni a városban sétálgatás közben. De ha semmit nem viszel, akkor az a legjobb első randira szerintem.
2020. dec. 30. 06:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Elsőre semmit. :)

Beszélgetés, séta, esetleg kézfogás, ölelés.

Második randi: Még mindig semmit. Itt tovább lehet menni kicsivel, mint az első randin.

Harmadik randin lehet valami (ahogy a #3 írta) apróság.

Én amúgy imádtam ezt. Első három randin egymás "húzása" ,kis simi, tapi, stb. Ágaskodás. :D Séta a városban...

A negyedik randin bontakozott ki minden. Akkor láttam meg, neki mekkora, és viszont.

Közölte, hogy nagyon "rövid lesz". Mondom nyugi, én is. :) És jó volt.

2021. jan. 1. 10:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet az is ajándék ha megjelensz a randin :D
2021. jan. 5. 01:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Most rossz időket mond.

Vigyél neki egy szivárvány színű esernyőt. 🤭

2021. jan. 5. 01:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg egy zacskó forró csokit. 😃😄😁
2021. jan. 5. 02:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Ilyen helyekre maximum egy piát vagy üdítőt vigyél amit megisztok.

Kínos ajándékot kapni viszonzatlanul, és nem is az a lényeg..

2021. jan. 21. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!