Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Optikából a lányt hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Optikából a lányt hogyan érdemes elhivni randizni? Vigyék neki virágot vagy ajándékot esetleg?

Figyelt kérdés
Voltam szemüveget csináltatni. Olyan kedves volt velem, szép is, okos is. Feleségül is venném. Mindig is ilyen lányra vágytam pont. Bár nem vagyok egy Adonisz de nincs veszteni való. Így kell felfogni, vagy nem?

2020. máj. 5. 15:07
 1/9 A kérdező kommentje:
*vigyek?
2020. máj. 5. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Ne vigyél neki semmit, szerintem kínosan érezné magát, vagy kinevetne, még akkor is, ha be is jössz neki. Egyszerűen mondd meg neki, hogy szeretnéd meghívni egy italra, mert kedvesnek és rokonszenvesnek találtad. Ha akar, úgyis elmegy veled, ha nem akar, akkor meg semmilyen ajándék sem segítene.
2020. máj. 5. 15:14
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Hivatásból kedves veled egy szép lány és már az esküvőt tervezed... Ez elég súlyos.

Ha beállítasz egy ajándékkal, nagyon ciki helyzetbe hozod. Nem fogsz egyedül távozni onnan, mert a biztonsági őr fog kikísérni.

Ha tényleg akarsz tőle valamit, akkor a következő szemüveg beállításnál a munkaideje vége felé menjél be a boltba; köszönd meg a kedvességét és kérdezd meg, hogy munka után meginna-e egy kávét.

2020. máj. 5. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előbb azt kellene kiderítened, hogy van e valakije. És azt hogy nyitott lenne e egyáltalán egy randira. Mert ha odaállítasz virággal, csokival és azt mondja bocsi nem, az nagy égés lesz.
2020. máj. 5. 16:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ajándékot virágot felejtsd el. Kellemetlen helyzetbe hoznád még akkor is ha amúgy bejössz neki. Ha legközelebb bemész valami miatt, akár csak ürüggyel hogy nem kell-e igazítani, nézelődni stb beszélgess vele és kérdezd meg hogy nem inna-e meg veled egy kávét munka után vagy valamikor.

Ennyi. Nem kell több. Persze emellé legyél kedves de gondolom ez alap. Nincs ebbe semmi rossz és mivel nem ismered nem veszítesz sokat. Ha van barátja úgyis megmondja. Felesleges nyomozgatni.

2020. máj. 5. 17:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Neki ez a dolga, hogy kedves legyen. velem is nagyon cuki volt a csaj és egy idős bácsival is, aki utánam vásárolt szemüveget. Nincs jelentősége. Vagy van.. f-asz tudja.
2020. máj. 5. 17:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak elmondod, hogy szimpatikus, és rákérdezel, hogy munka után meghívhatod-e egy rövid italra, forrócsokira, valamire...
2020. máj. 5. 21:24
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Küldj virágot neki.
2020. máj. 5. 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne vigyél semmit, ez még nem annak az ideje.

Én amúgy így jöttem össze a feleségemmel:) Röntgen asszisztens, én pedig eltörtem a kezem. Kedves volt végig és szimpatikus. Amikor a kontrollra mentem, megkérdeztem, meginna-e velem egy kávét valamikor.

Ma már a feleségem 3 éve:)

2020. máj. 6. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!