Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezekután érdemes karácsonyi ajándékot vennem?
Szóval az a helyzet, hogy párommal együtt lakunk 2 éve. Én 23N, ő 26F.
Tudom nem vagyunk már gyerekek, de mikulásra csináltam neki egy mikulás csomagot, mert mégis aranyos gesztusnak tartottam. Már előtte készültem, hogy 6-án reggel odacsempészhessem a cipőjébe. Nagyon örült neki, de én nem kaptam tőle semmit, nem készült rá. Aznap munka után akart vmit gyorsan venni amit el is mondott így mondtam neki, hogy hagyja...mert rosszul esett, hogy nem érdekelte igazán. Jó, ez csak mikulás, nem az a pár csoki érdekelt, hanem az tört le, hogy én meg ennyire lelkes voltam felé...
Aztán rá pár napra jött a szülinapom így decemberben. Tulajdonképpen szintén semmivel nem készült. Én az ő szülinapján hetekkel előtte agyalok, aznap tortát sütöttem neki, az ajándéka is napokkal előtte megvolt, mert bejártam a boltokat. Tőle semmit nem kaptam. Voltunk boltban, kaptam így egy macit mert megtetszett, de semmivel sem készült. Mondogatta, hogy el akart vinni vacsizni de az is olyan összeszedetlen volt, nem érdekelte komolyan hogy meglepjen vele inkább felhántorgatta hogy de ő akarta..nem fektetett bele semmi energiát így nem lett semmi a szülinapomon.
Most jön a karácsony, megint agyalok, de nem tudom érdemes-e?
Igazából szülinapom után eldöntöttem, hogy most nem adok neki semmit karácsonyra és én is félvállról veszem. Nem akarok megint csalódni.
Ha esetleg mégis meglepne valamivel (bár kétlem), akkor sem kell kellemetlenül éreznem magam ugye?
Szerintem mikulásra felnőtt embernek nem kell kis cipőben ajándékcsomag... de hogy a szülinapodra nem volt képes egy tábla csokit venni az nagyobb gáz.
Nem töri magát az ajándékkal, hát te se tedd!
Nekem az jön le, hogy egy kicsit hisztis vagy, ne haragudj.
Nem mindenki szeret órákat vagy napokat vásárlással tölteni, hogy megtalálja a megfelelő ajándékot.
Nem gondolnám, hogy a nemtörődömség jele lenne a párod részéről.
Beszéld meg vele, az a legtisztább dolog, mert hosszútávon ez felesleges veszekedésekhez vezethet.
27/F
Nem vagyok hisztis, annyira engem sem érdekel körülményesen, csak a kellő figyelmet megadom ami járna a másiknak.
Ő meg egy csokit nem képes venni a kisboltban.
Igazából nem is érzem, hogy mostanában kellően figyelne rám, ezért is esett rosszul, mert azt hittem, hogy a szülinapomon talán picit észrevesz engem.
Karácsonyra meg nem visszavágás gyanánt nem adnék neki semmit, mert még ma is a boltot jártam mit adhatnék neki, csak nem akarok már koppanni, amikor ő az év többi napján sem nyújt rám kellő figyelmet már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!