Ilyen esetben érdemes még ajandékot adni vagy nem?
Figyelt kérdés
Nem régen volt legjobb barátom szülinapja. És nem tudtunk akkor találkozni és még nem tudunk egészen augusztusig. Érdemes lenne 3 hónap késéssel meglepnem valamivel vagy nem nagyon szokták ekkora kihagyással?2020. máj. 17. 13:53
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Csak ha nagyon közeli barát
34 szavazat
1/5 anonim válasza:
Mindenkinek jól esik, ha gondolnak rá! Bármikor!
2/5 anonim válasza:
Lehet, de nem kötelező. Szerintem annak is örül, ha meghívod mondjuk egy sütire, vagy összevonjátok kettőtök szülinapja, és simán beültök együtt valahova...
3/5 anonim válasza:
Hát, én egyetlen barátomtól se várnám el, hogy megajándékozzon születésnapomra, három hónap késéssel meg pláne :) Ha ez szokás köztetek, és minden évben megtartjátok, akkor vehetsz neki valamit, de én szerintem annyiban hagynám.
4/5 anonim válasza:
Apró ajándék adása az év bármely napján a figyelmesség és szeretet jele.
Szülinapi/névnapi ajándék elvárása anyagiasság.
Tudnia és megértenie kell, ajándékod miért nem akkor kapta.
Éreztetned kell, hogy a mostani ajándékozásoddal nem a "kötelezőt" pótolod, hanem azért teszed, mert számodra ő különleges,megajándékozásodra érdemesnek tartod, ez az 'érdem' pedig nincs naptári naphoz kötve.
A 'kis ajándékot kapsz, mert kicsire futja, ám szívből, szeretettel kapod' értékesebb, mint 'kapsz, mert ilyenkor szokás adni'.
Következik ebből, hogy adj ajándékot legjobb barátodnak anélkül, hogy kihangsúlyoznád, az az ilyen-olyan ok miatt elmaradt szülinapi ajándék.
5/5 anonim válasza:
Ha nagyon közeli barát akkor ajándékozd meg örülni fog neki , hogy te még így 3 hónap után sem felejtetted el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!