Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Randira milyen ajándékot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira milyen ajándékot lehet vinni?

Figyelt kérdés

Sokadik randi, bőven nem első.

Pl egy tábla csoki?

Nyilván virágot fiú fiúnak nem annyira.

2021. márc. 14. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

Akár egy igazolás a befizetett gépjárműadó után.

Vagy egy láncfűrész.

Esteleg egy igazi csillámpóni.

2021. márc. 14. 11:57
 2/6 anonim ***** válasza:
94%

Ha sok randin voltatok már, akkor ismered valamire, tehát valami olyasmit kellene vinned, ami kapcsolódik az érdeklődési köreihez. Pl. ha szeret edzeni akkor protein szeletet, ha szeret rajzolni akkor valami minőségi rajz ceruzát, ha szeret főzni akkor valamilyen fűszert amiről esetleg említette hogy épp kifogyóban van, vagy nem találja.

Jobb lesz az ajándékod, ha megmutatja hogy ismered. A csoki sem rossz, de az olyan általános ajándék.

2021. márc. 14. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:
19%
azt mondja proteinszelet meg ceruza xd, azok aztán minőségi ajándékok
2021. márc. 14. 12:37
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

Kedves hármas!

Amit a válaszodat illeti: nem minden az érték, a gesztus a lényeg. Igenis lehet egy ceruza készletet és egy protein szelet venni, mert az azt jelenti, hogy az illető aktívan figyelt és figyelmes ami a másik félnek rendkívül jól tud esni.

Kérdező: akinek szánod az ajándékot ő tud róla? Mert ha nem akkor elég kellemetlen lesz a számára, mert ha váratlanul éri, akkor bűntudata lehet, hogy neked nem vett semmit. Lehet nem fogja mutatni, de azért lásd be kellemetlen lenne fordított esetben neked is.

2021. márc. 14. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Csoki jó ötlet szerintem. Lehet fura vagyok de én szeretek virágot is kapni. Persze nem mindenki.
2021. márc. 14. 14:28
 6/6 anonim ***** válasza:
88%
Én egy verset írtam a srácnak, amit elmondtam neki és leírva egy szép lapon át is adtam. Igazából onnantól voltunk egy pár.....Sajnos, már csak voltunk...
2021. márc. 14. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!