Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell ajándékot vinni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ajándékot vinni randira a lánynak?

Figyelt kérdés
Azért mert örülünk h eljött ?
2016. júl. 14. 19:39
1 2
 1/14 Noren1989 ***** válasza:
83%

Ezt hol hallottad, komám?

26/F

2016. júl. 14. 19:41
 2/14 anonim ***** válasza:
nem kell, de ez a figyelmesség egyik alapköve :) Nem kell drága ajándék egy pici csoki is megfelel a célnak, a lenyeg hogy kedveskedni akartal neki es ezt mindig értékelni szoktuk :)
2016. júl. 14. 19:42
 3/14 A kérdező kommentje:
Sehol, csak úgy érdekel mint szokás, v hagyomány
2016. júl. 14. 19:42
 4/14 anonim ***** válasza:
56%
Hát én egyszer vittem egy virágot, úgy nézett rám a csaj, mint valami ufóra. Többet első randira tuti nem viszek, max a csomagtartós trükkömet alkalmazom. 23/F
2016. júl. 14. 19:46
 5/14 A kérdező kommentje:
:D
2016. júl. 14. 19:47
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Mielőtt még arra gondolsz, hogy bedobom a csomagtartóba, és valaki rám küldi a Teket: teszek egy szál virágot a csomagtartóba, mivel általában kocsival megyek. Felajánlom neki, hogy hazaviszem, és ha jól sikerült a randi, és látok esélyt folytatásra, akkor odaadom neki. :) Így nem kell cipelnie se, meg ha tényleg jó a randi, akkor meg még egy plusz pont.
2016. júl. 14. 19:50
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem kell, nem kötelező. Ez csak egy gesztus. Egy tábla csoki vagy egy szál virág nem nagy összeg, viszont megkönnyít(het)i a beszélgetés indítását. Azt mutatja a nőnek, hogy készültél a randira te is, gondoltál rá, eszedben tartottad őt. Sok mindent le tudsz szűrni abból is, ahogyan az apróságot fogadja.
2016. júl. 14. 20:05
 8/14 anonim ***** válasza:
Semmit se kell, és szerintem amúgy is csak többszori találkozás után jobb.
2016. júl. 14. 20:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem kell. Én első találkozáskor nem is szeretem, mert az az érzésem, hogy az illető erre "befektetésként" tekint, és viszonzást vár érte.
2016. júl. 14. 20:24
 10/14 anonim ***** válasza:
A férfiak mindig is fizettek a szexért. Közvetlen, vagy közvetve, de fizetnek. A kp elítélendő, tehát nincs más lehetőség...
2016. júl. 15. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!