Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódom hozzá, ha nem is kimondtan jóképű?
Ez nem úgy működik hogy le írok magamnak egy idált és az tetszik. Van hogy egy gesztus artikuláció, vagy kedves hozzád és ezzel levesz a lábadról és jön a rózsaszín köd, ha kérted ha nem.
De teljesen mindegy mert nem vagy vele őszinte, így 0 az egész.
Biztos hogy meg mondanám neki hogy a pasikat szeretem, vagy biszex vagyok, amíg nem tudja rólad hazugság az egész ismeretség.
Nekem kicsit zavaros ez...
"Nem kimondottan jóképű, inkább átlagosnak mondanám"
- Tehát neked az átlag felettiek kellenek?
Lehet csak csak barátkozni akar,mint egy igazi jó barát és semmi többet. Vagy az is elképzelhető hogy biszex és még nem akarja elmondani. Innen távlatból megmondani lehetetlen.
eléggé sok barátom van fiú és lány is.
akkor szerinted coming outoljak neki?
Szerintem a legtöbb ember szerint átlagos kinézetű ezért írtam ezt.
Nem csak az átlagon felüliek kellenek, csakhogy szerintem átlagos kinézetű és a legtöbb srác aki eddig teszett nem hasonlított rá mert vissza nézve azokra a srácokra akik tetszettek nekem van kimondott típusom, a kinézetük egy sémára épült. És ha valaki nem volt a típusom, akkor többnyire az átlagon felüli kinézetű srác tetszett (átlagon felüli alatt arra értek, hogy a emberek többsége jóképűnek tartsa őket).
Szerinted ha coming outolok neki és ha ő is bi, akkor ő is elmondaná nekem?
Hát lehetséges hogy elmondja mit akar mit érez.
De lehetséges az is hogy azt mondja ő nem akar semmit,és emiatt távolságtartó lesz veled.
Zsákbamacska helyzet,lehet jó végkifejlet de lehet rossz is. Inkább hagyd és maradjon a jelenlegi helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!