Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg?
Figyelt kérdés
Tegnap a párom orális szexet akart, erre mondom neki, hogy mossa meg magát legalább ott lent,mert egész nap a munkásruhában volt, több alkalommal kisvécé, meg este nagy is. Erre besértődött, hogy nem veszem a farkát a számba. Ma még azt mondja takarodjak, mert lesz másik nője. Ekkora baj, hogy megkértem, hogy tisztálkodjon?ma 12:58
1/10 anonim válasza:
Gyakorlatilag mintha azt mondta volna, hogy nem fürdök le, majd keresek igénytelenebb nőt. Nem jogosan sértődött meg.
2/10 anonim válasza:
Igazi köcsög.
Ha meg téged akar nyalni fürödj le.Legyen már értékrendje vagy tedd lapátra.
4/10 anonim válasza:
Figyu én kvaként is elküldöm a vendéget tisztálkodni .
Szóval nem volt jogos a sértődése
Te meg jobban jársz ha ott hagyod majd egy igénytelen nő szopkodja az egésznap állott pálodt fszat.
30N
5/10 anonim válasza:
Igénytelen a barátod. Legyen neki másik csaj. Engedd el
42f
7/10 anonim válasza:
Már ott vége az egésznek, hogy azt mondta neked takarodj. Ő nem tisztel téged, te viszont tiszteld magadat, hogy ennél az alaknál jobbat érdemelsz! Teljesen jogosan kérted, hogy először indulás tisztálkodni. Nem azt mondom, hogy nincs példa, hogy elmarad, ha mit tudom én, a páros izgalomba jön és kit érdekel, nem tudom, de nem evidens, hogy mindenkor azt jelentse ezáltal mellőzve van a mosdás. Semmibe nem telik, ez majdhogynem nem is kérés, ha előjön, hiszen mibe telik az embernek két percet rászánnia a párjáért.
8/10 Fragments of Fantasy válasza:
" Ma még azt mondja takarodjak, mert lesz másik nője."
Nincs miről beszélni a továbbiakban. Normális igényes nő ezután nem áll többet szóba a (remélhetőleg) volt párjával.
9/10 anonim válasza:
Az, hogy te ezt felé kommunikáltad érett felnőtt viselkedés, partnerednél ez kevésbé. Nekem is jelezte feleségem, talán zavart is, hogy elvész ezzel a spontán egymásnak esés élvezete, de ha büdös akkor ő sem fogja élvezettel szopni, ez jogos. A probléma egyébként nem ez, hanem az, hogy ez egy jel, hogy az illető nincs rendben és idővel lesznek komolyabb gondok vele.
10/10 anonim válasza:
Az én feleségem sohasem szopott le, pedig mindig tiszta vagyok ott lent. Nem csaltam meg ezért soha. Bármikor lefürdök, ha ezt kéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!