Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ez mennyire venné el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ez mennyire venné el a kedveteket a szexkapcsolattól?

Figyelt kérdés

Ha van egy nő, akivel tegyük fel meg van a kémia, de az kijelenti, hogy nem akar anál szexet.

Ez nem azt jelenti, hogy a nő frigid az ágyban. Orál alap oda-vissza, kezdeményező típus, nem fadarbként fekszik. De az anált nem akarja.

Akkor erre ti nemet mondanátok? Vagy ímmel-ámmal belemennétek? A nővel (mint mondtam) meg van a kémia, amúgy szexuálisan kívánjátok.

dec. 20. 00:14
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
55%

Sajnállak csajszi ha tényleg így jártál ezzel a csávóval, de ne gondold hogy mindegyik ilyen hazug köcsög. De nem mindenki szereti az anált, csak belegondolsz mi megy ott ki, mire lett kitalálva... A farok a puncihoz lett kitalálva anatómiailag is, ez ennyire egyszerű.

Amúgy vicces amikor olvasom az itteni kommenteket. :) Konkrétan az egymondatos akármik fel vannak pontozva, de ha valaki kicsit bátrabb és bőbeszédűbb, mint pl. a 14 -es, akkor már egyből lepontozzák, pedig előbb hinnék egy ilyennek, mert mindenre is kitért elég alaposan, és szerintem egy korrekt és őszinte ember szokása így írni. Dehát ez a tipikus gyk. közösség...Neked azért sok szerencsét, hogy megtaláld a megfelelő partnert. :)

dec. 20. 21:52
 42/43 A kérdező kommentje:

#41 köszi! A pontozást meg én sem értem, ma mikor megnyitottam a kérdést láttam, hogy mennyi ember le, meg fel van pontozva és nem értettem :D

Ez van amúgy. Szerintem amúgy nem erőszakoskodott volna vagy ilyesmi a férfi, azt nem nézem ki belőle, de így volt korrekt, mert ő akkor így talál magának majd valakit, aki jobb nálam.

dec. 20. 23:42
 43/43 anonim ***** válasza:
#40-re nem akarsz reagálni valamit? 😁
dec. 21. 00:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!