Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez mennyire venné el a kedveteket a szexkapcsolattól?
Ha van egy nő, akivel tegyük fel meg van a kémia, de az kijelenti, hogy nem akar anál szexet.
Ez nem azt jelenti, hogy a nő frigid az ágyban. Orál alap oda-vissza, kezdeményező típus, nem fadarbként fekszik. De az anált nem akarja.
Akkor erre ti nemet mondanátok? Vagy ímmel-ámmal belemennétek? A nővel (mint mondtam) meg van a kémia, amúgy szexuálisan kívánjátok.
De jó ezeket olvasni, bárcsak ilyen férfiakból lenne több!
Konkrétan már az ismerkedéstől megy el a kedvem :(
Én nem vagyok kimondottan ellene, de nem kell, hogy a szex részét képezze. Elvárni nem várom el, magamtól fel nem hozom, ha kölcsönös lenne az érdeklődés iránta akkor viszont nem zárkóznék el.
A szexkapcsolattól inkább más venné el a kedvem.
Nem venné el.
A szexkapcsolat arról szól, hogy megtaláljuk az összhangot.
Meg kell beszélni kinek mi fér bele, ha a férfi az anál miatt reklamál engedd el, sosem fog figyelni rád, hogy mi jó neked. 40+F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!