Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez mennyire venné el a kedveteket a szexkapcsolattól?
Figyelt kérdés
Ha van egy nő, akivel tegyük fel meg van a kémia, de az kijelenti, hogy nem akar anál szexet.
Ez nem azt jelenti, hogy a nő frigid az ágyban. Orál alap oda-vissza, kezdeményező típus, nem fadarbként fekszik. De az anált nem akarja.
Akkor erre ti nemet mondanátok? Vagy ímmel-ámmal belemennétek? A nővel (mint mondtam) meg van a kémia, amúgy szexuálisan kívánjátok.
ma 00:14
1/24 anonim válasza:
Egy pillanatra nem okozna gondot nekem. Csodásan megvagyok s..gbedugás nélkül. Minden más megy: orál, dugás, szájbaélvezés. Akkor ez miért hiányozna?
3/24 anonim válasza:
Ha vkinek ez elveszi a kedvét egy szexkapcsolattól egy olyan nővel, akit amúgy kíván s jókat dughatna az azért már tényleg durva. Meg lehet lenni anál nélkül is ám
5/24 Tejesbaba válasza:
Nekem nem venné el egyáltalán, bár a lányok kifejezetten élvezni szokták. Engem sokkal jobban zavarna az, ha azt nem engedné, hogy jól megpuszilgassam a testét, és kinyaljam, bár ez szerintem ritka lányoknál. A fiúknak viszont annál inkább nem erősségük szerintem.
7/24 anonim válasza:
Szerintem tökre nem az a szexualitás lényege, hogy minden létező rés meg legyen dugva.
8/24 anonim válasza:
Nem követem a divatot, nem análozok. A gondolata sem izgat, filmen sem nézem. Egyáltalán nem venné el a kedvem!
9/24 A kérdező kommentje:
Olyan jó ezeket olvasni, de akkor a férfiak többsége hogyhogy análmániás? Folyton azt akarják...
ma 01:20
10/24 anonim válasza:
Engem eleve nem érdekel az anális szex. Sőt, inkább az lenne gond ha ő akarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!