Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ez mennyire venné el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ez mennyire venné el a kedveteket a szexkapcsolattól?

Figyelt kérdés

Ha van egy nő, akivel tegyük fel meg van a kémia, de az kijelenti, hogy nem akar anál szexet.

Ez nem azt jelenti, hogy a nő frigid az ágyban. Orál alap oda-vissza, kezdeményező típus, nem fadarbként fekszik. De az anált nem akarja.

Akkor erre ti nemet mondanátok? Vagy ímmel-ámmal belemennétek? A nővel (mint mondtam) meg van a kémia, amúgy szexuálisan kívánjátok.

dec. 20. 00:14
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
35%

"Olyan jó ezeket olvasni, de akkor a férfiak többsége hogyhogy análmániás? Folyton azt akarják..."

Mert ez így is van! Élőben csak ilyennel találkozol itt meg nem? Na vajon.......

Az itteni lúzerek csak teszik a szépet hogy a lyukad köré somfordáljanak! Ha oda kerülnek még sokkal betegebb dolgokat művelnének veled mint az amúgy egészséges szexuális kultúrával rendelkezők!(aminek az anál is a része)

De nyugodtan keresd az ilyen beteg .ecik társasagát! Biztos lehetsz afelől hogy nem csak az ágyban csinalnak majd ki....

dec. 20. 12:05
 32/43 anonim ***** válasza:
64%

De mondjuk érdekes hogy szexkapcsolatról beszélsz. Te magad sem élsz normális életet...

Nem is való melléd normális életvitelű és szexualitású férfi!

dec. 20. 12:06
 33/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Tehát akkor sokaknak nem lenne akadály... Ez jól hangzik. Nem értem, ez miért lett annyira fontos a férfiaknak, nem hiszem el, hogy a puncit nem lehet élvezni...

#31-32 honnan ez a gyűlölet? :D ez csak egy kérdés, de engem már egy pokolfajzatnak írtál le. Szerintem benned sokkal több elfojtás, düh és agresszió van, mint bennem 😅

dec. 20. 12:17
 34/43 Oldfire ***** válasza:
79%

Gyagyás kérdés.

Ne gondoljuk már, hogy análszex nélkül nem lehet élni? Mert divat?

Nagyon sokan vagyunk akik nem szeretik. F.

dec. 20. 12:29
 35/43 anonim ***** válasza:
50%
szeretem az anált, de nem vártam el sose senkitől, ahogy az orált se. Mindenki azt csinálja, amit szeret :)
dec. 20. 19:03
 36/43 anonim ***** válasza:
0%

Aki felfelé pontozott és nőnemű, és egyedülálló, az bátran írhat privátot is :))

#5 voltam

dec. 20. 19:23
 37/43 anonim ***** válasza:
34%

Nem probléma.

Gumival semmi értelme, annélkül meg nagyon veszélyes.

Úgyhogy inkább nem tartok rá igényt.

dec. 20. 19:30
 38/43 anonim ***** válasza:
50%
Nem zavarna. Sosem érdekelt az anál, annak ellenére, hogy szeretem a formás női popsikat. Divat ide vagy oda, a saját életemet élem! F.
dec. 20. 20:28
 39/43 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Felbátorodtam és rákérdeztem a férfinál, akinél alakul a dolog, hogy anál nélkül is belemenne-e. Rávágta, hogy igen. Viszont később puhatolozott, hogy pár alkalom után nem akarnám-e kipróbálni, figyelmes lesz meg minden... Szóval reflexszerűen hazudott, hogy neki nem kell anál, csak hogy egy ideig legyen kit dugnia, még ha ilyen "prűd" nővel is, mint én...

Így megmondtam neki, hogy viszlát. Nem akarok azzal a tudattal belemenni egy szexkapcsolatba, hogy nem vagyok elég, hogy mikor rakja át szex közben a s.ggembe a farkát. Talál ezer másik nőt, akinek minden lyukát megrakhatja, engem hagyjon békén, akkor inkább maradok örökre egyedül.

dec. 20. 20:54
 40/43 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező, engem hidegen hagy az anál. Szívesen megmosom ott is a csajnak ha fürdetjük egymást, de ennyi. Ha kéne se tudnék análozni

Nem akarsz ismerkedni?

dec. 20. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!