Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez mennyire venné el a kedveteket a szexkapcsolattól?
Ha van egy nő, akivel tegyük fel meg van a kémia, de az kijelenti, hogy nem akar anál szexet.
Ez nem azt jelenti, hogy a nő frigid az ágyban. Orál alap oda-vissza, kezdeményező típus, nem fadarbként fekszik. De az anált nem akarja.
Akkor erre ti nemet mondanátok? Vagy ímmel-ámmal belemennétek? A nővel (mint mondtam) meg van a kémia, amúgy szexuálisan kívánjátok.
"Olyan jó ezeket olvasni, de akkor a férfiak többsége hogyhogy análmániás? Folyton azt akarják..."
Mert ez így is van! Élőben csak ilyennel találkozol itt meg nem? Na vajon.......
Az itteni lúzerek csak teszik a szépet hogy a lyukad köré somfordáljanak! Ha oda kerülnek még sokkal betegebb dolgokat művelnének veled mint az amúgy egészséges szexuális kultúrával rendelkezők!(aminek az anál is a része)
De nyugodtan keresd az ilyen beteg .ecik társasagát! Biztos lehetsz afelől hogy nem csak az ágyban csinalnak majd ki....
De mondjuk érdekes hogy szexkapcsolatról beszélsz. Te magad sem élsz normális életet...
Nem is való melléd normális életvitelű és szexualitású férfi!
Köszönöm a válaszokat! Tehát akkor sokaknak nem lenne akadály... Ez jól hangzik. Nem értem, ez miért lett annyira fontos a férfiaknak, nem hiszem el, hogy a puncit nem lehet élvezni...
#31-32 honnan ez a gyűlölet? :D ez csak egy kérdés, de engem már egy pokolfajzatnak írtál le. Szerintem benned sokkal több elfojtás, düh és agresszió van, mint bennem 😅
Gyagyás kérdés.
Ne gondoljuk már, hogy análszex nélkül nem lehet élni? Mert divat?
Nagyon sokan vagyunk akik nem szeretik. F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!