Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ez mennyire venné el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ez mennyire venné el a kedveteket a szexkapcsolattól?

Figyelt kérdés

Ha van egy nő, akivel tegyük fel meg van a kémia, de az kijelenti, hogy nem akar anál szexet.

Ez nem azt jelenti, hogy a nő frigid az ágyban. Orál alap oda-vissza, kezdeményező típus, nem fadarbként fekszik. De az anált nem akarja.

Akkor erre ti nemet mondanátok? Vagy ímmel-ámmal belemennétek? A nővel (mint mondtam) meg van a kémia, amúgy szexuálisan kívánjátok.

ma 00:14
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%
Kedvem nem venné el. De hosszú távon hiányozna. Úgy hogy beugrónak jó lennél, de állandóra csak rövid ideig.
ma 07:01
 22/34 anonim ***** válasza:
90%

Frászt lenne kizáró ok.

Nálam inkább az lenne kizáró, ha a szájába venni nem volna hajlandó.

Tulajdonképpen sokszor jobban szeretem a szopást mint a dugást, mert könnyebb ellazulnom.

ma 07:10
 23/34 anonim ***** válasza:
Bár szeretem az anált, de ha másik fél nem akarja, azt tiszteletben tartom. Főleg ha minden más okés és a kémia is megvan. Az asszonnyal már amúgy sincs szex...
ma 07:16
 24/34 anonim ***** válasza:
74%

Ha ez probléma,akkor lehet tárgyiasítva vagy a másik félnél?

Ha odafigyel a Te igényeidre is és nem csak az ővéit helyezi előtérbe, Nőként egyenrangú partnernek tekint,akkor nem csinál belőle hárítást!

Az anál szerintem olyan,mint egy finom ebéd-vacsora után a desszert! Nem mindenki szereti az édességet:))

Nálam sem lenne feltétele egy sexkapcsolatnak,hogy mindent kimerítő testiség legyen benne..

51F

ma 07:25
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

9. Nem a többség akarja, csak itt jó páran nyomják egész nap állandóan és így soknak tűnik.

Pont úgy mint a fax méregető kérdést és válaszokat is hogy 8-10 kispöcs nyomja ezt is.

Na persze a többi kérdésnél is az van hogy páran rákattannak és megpróbálják kierőszakolni a hülyeségüket.

ma 07:45
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha végig gondolom az elmúlt 20 évemet, mióta rendszeresen szexelek. 1×-2× volt kifejezetten anál szex.

Ahogy te is írtad meg volt a kémia, ezért a csajra indultam be, nem egy lukra.

Nekem fontos volt mindig is, hogy tudjam mi izgatja a csajt, és élvezze a velem töltött időt. Akivel eddig volt anál, mindig magától ment bele, nem pedig lelki teher miatt. Szerintem nem jó a követelőzés, kierőszakolás a szexben.

Aki önző a szexben, azt kicsit se érdekled.

Fontos, hogy bízz a másik félben, Ő pedig ismerje és elfogadja a határaidat.

Sok sikert!

ma 08:23
 27/34 anonim ***** válasza:
57%
Sohasem érdekelt az anális szex, max. meghagyom a homoszexuálisoknak. Ha lenne olyan párom, aki nagyon szeretné, max akkor vonakodva belemennék néha, amúgy nem. 38/F
ma 09:42
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Megnyugtatlak nálunk soha nem volt anál húsz év alatt.

De ettől függetlenül teljesen jó a szex.

ma 10:05
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem totál bejönne, ugyanis én sem szeretnék anált... sosem kértem, és nem is izgat.
ma 10:50
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is örülnék neki. Nekem túl herce-hurcás az análszex, és semmi pluszt nem ad ehhez képest. A nő kedvéért hajlandó vagyok belemenni, de én nem igénylem.
ma 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!