Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat nőként, hogyha egy férfi sokkal erősebb nálam? Vagy ez csak szimpla evolúciós ösztön?
Pl a minap egy férfi kollégámnak segítettem valamit. Felhajtotta az ingét és sokszor az alkarját, csuklóját figyeltem, és arra gondoltam, hogy ha ő lefogna, biztos nem tudnék menekülni és konkrétan nedves lettem a gondolatra. :D pedig nem akarok erőszakot, borzasztó pánikba esnék, ha ilyen történne velem. Egyszerűen a tény, hogy de ha akarná, megtehetné, felizgat.
Amúgy nem egy kigyúrt kollégáról beszélünk (a nagyon kigyúrt, felfújt férfiak amúgy taszitanak), és nem is konkrétan erről a kollégáról van szó, nem a személyéről. Rengetegszer észrevettem már ezt, hogy elképzelem, hogy esetleg lefog, és én nem tudok menekülni és nagyon izgat a gondolata. Valóságban nem szoktam így szexelni, felizgat, ha a pasi mondjuk "pakolgat" (ez nem azt jelenti, hogy én totál passzív vagyok, nem vagyok fadarab az ágyban).
Ez miért? Szimplán izgatja a nőstényt a hím ereje? :D de ehhez miért társul, hogy esetleg bántalmazna és nekem esélyem se lenne? Más is tapasztalt ilyet, hogy ilyen képek jönnek elő a tudatalattijukbol?
Engem azok a férfiak nem is izgatnak, akik túl vékonyak, pedig lehet ők is erősebbek nálam.
Ez annyit jelent, hogy nőből vagy és normálisan működsz.:)
A legtöbb nőt pontosan az hozza lázba, ha a férfi erősebb nála, de nem él vissza vele, viszont néha biztonságos módon be tudja bizonyítani, például szex közben, ahol nem erőszak történik, hanem közös megegyezésen alapul. Ezen kívül a higgadt, nyugodt viselkedés is vonzó, mert az meg azt sugallja, hogy a férfinak van terve a helyzet megoldására, nem kapkod, próbálkozik, "kapálózik", hanem pontosan tudja mit kell tennie.
34
Nem úgy értettem 😭 Lehet, hogy erősebb vagy, na 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!