Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért izgat nőként, hogyha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat nőként, hogyha egy férfi sokkal erősebb nálam? Vagy ez csak szimpla evolúciós ösztön?

Figyelt kérdés

Pl a minap egy férfi kollégámnak segítettem valamit. Felhajtotta az ingét és sokszor az alkarját, csuklóját figyeltem, és arra gondoltam, hogy ha ő lefogna, biztos nem tudnék menekülni és konkrétan nedves lettem a gondolatra. :D pedig nem akarok erőszakot, borzasztó pánikba esnék, ha ilyen történne velem. Egyszerűen a tény, hogy de ha akarná, megtehetné, felizgat.

Amúgy nem egy kigyúrt kollégáról beszélünk (a nagyon kigyúrt, felfújt férfiak amúgy taszitanak), és nem is konkrétan erről a kollégáról van szó, nem a személyéről. Rengetegszer észrevettem már ezt, hogy elképzelem, hogy esetleg lefog, és én nem tudok menekülni és nagyon izgat a gondolata. Valóságban nem szoktam így szexelni, felizgat, ha a pasi mondjuk "pakolgat" (ez nem azt jelenti, hogy én totál passzív vagyok, nem vagyok fadarab az ágyban).

Ez miért? Szimplán izgatja a nőstényt a hím ereje? :D de ehhez miért társul, hogy esetleg bántalmazna és nekem esélyem se lenne? Más is tapasztalt ilyet, hogy ilyen képek jönnek elő a tudatalattijukbol?

Engem azok a férfiak nem is izgatnak, akik túl vékonyak, pedig lehet ők is erősebbek nálam.

dec. 16. 22:25
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez annyit jelent, hogy nőből vagy és normálisan működsz.:)

A legtöbb nőt pontosan az hozza lázba, ha a férfi erősebb nála, de nem él vissza vele, viszont néha biztonságos módon be tudja bizonyítani, például szex közben, ahol nem erőszak történik, hanem közös megegyezésen alapul. Ezen kívül a higgadt, nyugodt viselkedés is vonzó, mert az meg azt sugallja, hogy a férfinak van terve a helyzet megoldására, nem kapkod, próbálkozik, "kapálózik", hanem pontosan tudja mit kell tennie.

dec. 27. 13:14
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Engem gyerekkoromban az izgatott, ha voltam olyan erős, mint egy fiú, aztán ahogy kamaszodtam ez kezdett átváltozni és felnőttként már ugyanúgy vagyok mint te.:)
dec. 29. 09:12
 33/35 anonim ***** válasza:

32

Pedig nálam lehetsz erősebb 💪

dec. 29. 10:37
 34/35 anonim ***** válasza:
33: Köszi, hogy megengeded.😉
dec. 29. 14:49
 35/35 anonim ***** válasza:

34

Nem úgy értettem 😭 Lehet, hogy erősebb vagy, na 😇

dec. 29. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!