Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért izgat nőként, hogyha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat nőként, hogyha egy férfi sokkal erősebb nálam? Vagy ez csak szimpla evolúciós ösztön?

Figyelt kérdés

Pl a minap egy férfi kollégámnak segítettem valamit. Felhajtotta az ingét és sokszor az alkarját, csuklóját figyeltem, és arra gondoltam, hogy ha ő lefogna, biztos nem tudnék menekülni és konkrétan nedves lettem a gondolatra. :D pedig nem akarok erőszakot, borzasztó pánikba esnék, ha ilyen történne velem. Egyszerűen a tény, hogy de ha akarná, megtehetné, felizgat.

Amúgy nem egy kigyúrt kollégáról beszélünk (a nagyon kigyúrt, felfújt férfiak amúgy taszitanak), és nem is konkrétan erről a kollégáról van szó, nem a személyéről. Rengetegszer észrevettem már ezt, hogy elképzelem, hogy esetleg lefog, és én nem tudok menekülni és nagyon izgat a gondolata. Valóságban nem szoktam így szexelni, felizgat, ha a pasi mondjuk "pakolgat" (ez nem azt jelenti, hogy én totál passzív vagyok, nem vagyok fadarab az ágyban).

Ez miért? Szimplán izgatja a nőstényt a hím ereje? :D de ehhez miért társul, hogy esetleg bántalmazna és nekem esélyem se lenne? Más is tapasztalt ilyet, hogy ilyen képek jönnek elő a tudatalattijukbol?

Engem azok a férfiak nem is izgatnak, akik túl vékonyak, pedig lehet ők is erősebbek nálam.

dec. 16. 22:25
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
79%
Az egyik fele a természetes "kiválasztási" ösztön. Az erős, egészséges, határozott férfihez vonzódnak a nők ösztönösen (a tudat alól jön). Nálad viszont van rajta még egy réteg - a szubmisszivitásod.
dec. 17. 00:47
 12/35 A kérdező kommentje:
Igen, ezt már másodszorra írod, de én ebben nem vagyok biztos... De nem vetem el, mint lehetőséget.
dec. 17. 00:53
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván egy ilyen vadállattal szemben ma már nincs valóságalapja a dolognak, de vademberek köztünk még ma is élnek sajnos, akiket vagy meg kell ütni, vagy el kell tudni futni előlük. Na már most ma futni elég gáz egy férfinak egy másik előle, így muszáj tudni megütni, ahhoz meg erő kell."

Valamiért mondja már el, egyesek miért képzelik azt, hogy a kötözködős alakok egyedül támadnak, bármiféle fegyver nélkül.

dec. 17. 01:53
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, én is nő vagyok, de ez így nem kimondottan indít be, sőt, számomra a vékony, akár kifejezetten sovány férfiak a legvonzóbbak. Szóval a többiekkel ellentétben nem vagyok biztos benne, hogy annyira alap lenne minden nőnél, amit írsz, de ízlések és pofonok.
dec. 17. 03:17
 15/35 anonim ***** válasza:
49%
Semmi baj nincs ezzel.
dec. 17. 06:22
 16/35 anonim ***** válasza:
A fejedben a férfiassággal az erő és a méret fogalma kapcsolódott össze. Nem tartom magam valami férfias jelenségnek, de több nő is megjegyezte már hogy jó mellettem állni, valószínűleg az ő szemükben is egy pozitív vonás volt ez. Másoknak a nagyvonalúság vonzó vagy a humor, külső jegyek között a szakáll, a dús haj, izmos test, izmos fenék, végtelen variáció él a fejekben :)
dec. 17. 08:22
 17/35 anonim ***** válasza:
Engem férfiként pedig az izgat ha dominálhatok. Nyilván nem erőszakosan, inkább csak határozottan.
dec. 17. 09:08
 18/35 anonim ***** válasza:
20%
Pedig a legtöbb mai lányt ilyen 50-60 kilós kis görényekkel látni ..
dec. 17. 09:11
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a nők többsége így lehet ezzel. Az első barátnőm kifejezetten dominánsnak tűnt, ezért IS tetszett és izgatott (a viselkedése, a férfiakról vallott nézetei, alázós beszólásai, stb). Nagyon felhúztam magam az előjáték során, ha kissé behódolóan viselkedhettem vele (lábak csókolgatása, hosszas nyalás, térdelve, stb), de őt ez nem különösebben izgatta, persze rossz sem volt neki. Akkor indult be úgy igazán, ha felé kerekedtem és lenyomtam, pl. két vállra fektetve tartottam erősen aktus közben (is), meg hasonlók. Szóval még ő is így volt ezzel... Holott, nem vagyok kifejezetten izmos, ő pedig vékony, törékeny alkat volt. Elmondása szerint nem szerette a nagyon izmos férfiakat.

Azóta sem volt tapasztalatom olyan nővel, aki szexben is élvezné a férfi feletti hatalmát. Ellenben az erőfölény érzékeltetése bizonyos helyzetekben izgató számukra. És az is jó jel, ha megdicsérik, milyen erős vagyok. :) Nem hiszem, hogy csak én jöttem volna össze csakis ilyen beállítottságú lányokkal, anélkül, hogy erre törekedtem volna :) Persze, nekem is tetszik, hogy ilyenek.

dec. 17. 09:15
 20/35 anonim ***** válasza:
70%

18

Az bajod, hogy a mai (tini) lányok nem veled (40+ pasi) jönnek össze, hanem másik mai (tini) fiúkkal?

dec. 17. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!