Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy héten belül több alkalommal hozzámért az csak szimpla kedvesség vagy utalás?
Figyelt kérdés
Van egy kollégám, aki mindig mosolyog rám, kedves, segít sok mindenben, most múlt a héten megsimogatta a vállam, mert engedtem, hogy vegyen a sütiből, amit vittem (mindenki vehetett belőle). Majd másnap szintén arra járt felém, akkor a karomat simogatta így beszélgetés közben, elég hosszan.
Ez utalás arra, hogy vonzódik hozzám vagy csak kedves akar lenni és ne lássak ebbe semmi különöset bele?
2024. júl. 23. 03:56
1/3 anonim válasza:
Ez még inkább a kedvesség kategória szerintem de te is hamar el tudnád dönteni például egy közös kávézással.
3/3 anonim válasza:
Gyámoltalan és ügyetlen a cicázásban.
Rutinos férfi úgy ismerkedik nőkkel, hogy előbb megnevetteti őket, aztán radarozza, hogy a nő jókedve mellett illegeti-e magát előtte (testét, testrészét tetszeni vágyóan, kacéran hajlítgatja-e), ha igen, akkor jönnek az érintések, de sokkal pajkosabban.
Így leveheted, hogy közeledni akar, de kis béna...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!