Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hosszú házasságban mindig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú házasságban mindig unalmásá,rutinná válik a szex?

Figyelt kérdés
Ti mióta vagytok együtt? Mi a véleményetek erről? Ha tesznek érte sosem válik unalmassá?
febr. 3. 23:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Rajtatok múlik.
febr. 3. 23:31
 2/21 anonim ***** válasza:
81%
Unalmasnak nem mondanám, de vágyok másra..
febr. 3. 23:41
 3/21 A kérdező kommentje:
Utolsó,mi az oka ez eddig eljutott? A kapcsolatban minden 100%ig rendben vagy a surlódások okozzák?
febr. 3. 23:46
 4/21 anonim ***** válasza:
87%

Attól függ... ahhoz, hogy ne váljon unalmassá több dolog kell:

- Az érzelmek, érzések fenntartása a kapcsolat folyamatos ápolásával, gondozásával. Igen, udvarolni, a másik kedvében járni "ugyanúgy mint az elején".

- Nyitottság, teljes őszinteség a másik felé a vágyakról, folyamatos visszajelzés.

- Azonos hullámhossz szexuálisan az újdonságok megélése terén is.

febr. 3. 23:47
 5/21 anonim ***** válasza:
89%

Receptet nem tudok, de én bő évtized után is kívánom a páromat és ő is engem. Mondhatni, nem múlt el a szerelem és így a vágy sem. Az sokat segít, hogy vele át tudom élni a szelíd, finom szerelmeskedéstől a vad, szenvedélyes szexig az együttlétek sok formáját, vagyis megkapunk egymástól mindent, nincs hiányérzet.

Sokat segít, hogy igyekszünk változatossá tenni, de nem kell itt feltétlenül extravagáns dolgokra gondolni, pl. elmegyünk - mintha csak szeretők lennénk - valami jó kis wellness szállóba, vagy akár búvóhelyre. Hihetetlenül feldob mindkettőnket egy ilyen apróság.

Kisebb-nagyobb szexjátékok is jöhetnek, érdemes lehet beugrani néha egy szexshopba.

De néha jó begerjedt tiniként viselkedni, és tóban, autóban, garázsban, stb. is szexelni, felpörget minket és utána még napokig, hetekig emlegetjük.

febr. 4. 03:20
 6/21 anonim ***** válasza:
92%

Mi mindig megfűszerezzük az együttlétet valamivel, már a kapcsolat eleje óta. De nekünk ez természetes, mivel nem vagyunk amolyan hétköznapi szürke egerek.

Szeretünk nyilvánosan is polgárpukkasztani ha arról van szó.

febr. 4. 05:07
 7/21 anonim ***** válasza:
78%
Nálunk változatos a szex 23 év után is.
febr. 4. 06:54
 8/21 anonim ***** válasza:
48%
Mondhatni igen. Lassan 5 éve vagyunk együtt, együtt is élünk, még nem vagyunk házasok. De a szex már nem olyan. Barátnőm libidója majdnem megszűnt, gondolom ő sem tud úgy beindulni, nekem a libidóm még elég magas, kívánom, de valahogy a szex nem olyan már. Sőt ritka is. Próbáltuk feldobni mindenfélével, nálunk nem segít. Pedig amúgy van minden, nagyon kedves a barátnőm is, mert ha nincs is kedve, sokszor kielégít szájjal, amit nagyon szeretek. De valahogy már arra sem tudok beindulni úgy. Megszűnt az újdonság varázsa, szerintem ezt el kell fogadni. 30 felett vagyunk amúgy.
febr. 4. 06:57
 9/21 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül
febr. 4. 07:13
 10/21 anonim ***** válasza:
60%
Igen. Évek óta kellenek uj pasik...
febr. 4. 07:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!