Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú házasságban mindig unalmásá,rutinná válik a szex?

Attól függ... ahhoz, hogy ne váljon unalmassá több dolog kell:
- Az érzelmek, érzések fenntartása a kapcsolat folyamatos ápolásával, gondozásával. Igen, udvarolni, a másik kedvében járni "ugyanúgy mint az elején".
- Nyitottság, teljes őszinteség a másik felé a vágyakról, folyamatos visszajelzés.
- Azonos hullámhossz szexuálisan az újdonságok megélése terén is.

Receptet nem tudok, de én bő évtized után is kívánom a páromat és ő is engem. Mondhatni, nem múlt el a szerelem és így a vágy sem. Az sokat segít, hogy vele át tudom élni a szelíd, finom szerelmeskedéstől a vad, szenvedélyes szexig az együttlétek sok formáját, vagyis megkapunk egymástól mindent, nincs hiányérzet.
Sokat segít, hogy igyekszünk változatossá tenni, de nem kell itt feltétlenül extravagáns dolgokra gondolni, pl. elmegyünk - mintha csak szeretők lennénk - valami jó kis wellness szállóba, vagy akár búvóhelyre. Hihetetlenül feldob mindkettőnket egy ilyen apróság.
Kisebb-nagyobb szexjátékok is jöhetnek, érdemes lehet beugrani néha egy szexshopba.
De néha jó begerjedt tiniként viselkedni, és tóban, autóban, garázsban, stb. is szexelni, felpörget minket és utána még napokig, hetekig emlegetjük.

Mi mindig megfűszerezzük az együttlétet valamivel, már a kapcsolat eleje óta. De nekünk ez természetes, mivel nem vagyunk amolyan hétköznapi szürke egerek.
Szeretünk nyilvánosan is polgárpukkasztani ha arról van szó.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!