Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van némelyik férfinak gusztusa hozzá, hogy 100 kg fölötti nőről lehámozza a tangát,és még azt mondja neki/ rá,hogy szexi? Eleve, a legtöbb kövér nő, olyan meztelenül mint a remegő kocsonya,mindenütt háj van. Ez hol, vagy hogyan lehet szexi?
Neked meg mi bajod van? Mindenkinek magánügye, hogy mi tetszik neki és az is, hogy hogyan néz ki.
Én nő vagyok, nekem a nagydarab férfiak jönnek be, mégsem szólom le azt, akinek más testalkat tesztik. Nem neked kell szexelni az én választottammal...
Minden férfinek más jön be. Valakinek a sovány, valakinek az átlagos, valakinek a kövér.
És szerintem mindenki hordjon olyan fehérneműt, amit szeretne. Ha ő ebben érzi jól magát és ez ad neki magabiztosságot, akkor hordja nyugodtan.
Nekem úgy volt gusztusom, hogy már nem dugtam vagy 3 hónapja és volt némi mailgánfok is a gyomorban. Persze, hogy azt mondtam hogy jujdeszépvagy meg imádom a telt formákat stb. mert nem akartam hogy aznap este is csak a markommal randizzak.
T'dod haver a kiéhezettség és a pia szinte bármilyen nőt képes megszépíteni 😂 Ha már nagyon éhes vagy akkor megeszed azt is amihez amúgy nem lenne gusztusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!