Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy van némelyik férfinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van némelyik férfinak gusztusa hozzá, hogy 100 kg fölötti nőről lehámozza a tangát,és még azt mondja neki/ rá,hogy szexi? Eleve, a legtöbb kövér nő, olyan meztelenül mint a remegő kocsonya,mindenütt háj van. Ez hol, vagy hogyan lehet szexi?

Figyelt kérdés
Én is kövér vagyok,de egy dolgozom azért,hogy lemenjen a súlyom, kettő soha eszembe nem jutna tanga bugyit felvenni,sok kövér nő meg azt élvezi és szexinek is tartja,hogy bevág a combjai közé,meg teve patát csinál neki. Hogyan tarthatja valaki a zsírt, a gusztustalanságot vonzónak,úgy ha a másik fél nem is akar ezen változtatni?
tegnap 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Neked meg mi bajod van? Mindenkinek magánügye, hogy mi tetszik neki és az is, hogy hogyan néz ki.

Én nő vagyok, nekem a nagydarab férfiak jönnek be, mégsem szólom le azt, akinek más testalkat tesztik. Nem neked kell szexelni az én választottammal...

tegnap 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Minden férfinek más jön be. Valakinek a sovány, valakinek az átlagos, valakinek a kövér.

És szerintem mindenki hordjon olyan fehérneműt, amit szeretne. Ha ő ebben érzi jól magát és ez ad neki magabiztosságot, akkor hordja nyugodtan.

tegnap 22:25
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Más dolog a szexuális tárgy vagy személy (ami vagy aki csak a szexualitás kiélésére kell) és megint más az a személy, akit az ember szeret.
tegnap 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem gyonyoruek a 100 kg feletti nők…
tegnap 23:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem úgy volt gusztusom, hogy már nem dugtam vagy 3 hónapja és volt némi mailgánfok is a gyomorban. Persze, hogy azt mondtam hogy jujdeszépvagy meg imádom a telt formákat stb. mert nem akartam hogy aznap este is csak a markommal randizzak.

T'dod haver a kiéhezettség és a pia szinte bármilyen nőt képes megszépíteni 😂 Ha már nagyon éhes vagy akkor megeszed azt is amihez amúgy nem lenne gusztusod.

tegnap 23:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Vigyázat! Kérdező pont úgy ír, mint egy HIÉNA incel!
ma 00:16
 7/8 anonim ***** válasza:
"De gustibus non est disputandum, vagyis az ízlésekről nem lehet vitatkozni"
ma 00:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Tényleg vannak olyan srácok is, akiknek egy teltebb nő jön be. Viszont a legtöbben úgy vannak szerintem vele, hogy egy ducibb lányt könnyebb megkapni, és ezzel kompenzálják, hogy ők maguk sem "tökéletesek". Ha te is ducibb vagy, amit nem tudsz elfogadni, akkor tegyél érte, hogy ez változzon. Tudom, hogy ez nehéz, de kitartást! Az egészséged is meg fogja hálálni, ha lefogysz!
ma 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!