Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért izgat nőként, hogyha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat nőként, hogyha egy férfi sokkal erősebb nálam? Vagy ez csak szimpla evolúciós ösztön?

Figyelt kérdés

Pl a minap egy férfi kollégámnak segítettem valamit. Felhajtotta az ingét és sokszor az alkarját, csuklóját figyeltem, és arra gondoltam, hogy ha ő lefogna, biztos nem tudnék menekülni és konkrétan nedves lettem a gondolatra. :D pedig nem akarok erőszakot, borzasztó pánikba esnék, ha ilyen történne velem. Egyszerűen a tény, hogy de ha akarná, megtehetné, felizgat.

Amúgy nem egy kigyúrt kollégáról beszélünk (a nagyon kigyúrt, felfújt férfiak amúgy taszitanak), és nem is konkrétan erről a kollégáról van szó, nem a személyéről. Rengetegszer észrevettem már ezt, hogy elképzelem, hogy esetleg lefog, és én nem tudok menekülni és nagyon izgat a gondolata. Valóságban nem szoktam így szexelni, felizgat, ha a pasi mondjuk "pakolgat" (ez nem azt jelenti, hogy én totál passzív vagyok, nem vagyok fadarab az ágyban).

Ez miért? Szimplán izgatja a nőstényt a hím ereje? :D de ehhez miért társul, hogy esetleg bántalmazna és nekem esélyem se lenne? Más is tapasztalt ilyet, hogy ilyen képek jönnek elő a tudatalattijukbol?

Engem azok a férfiak nem is izgatnak, akik túl vékonyak, pedig lehet ők is erősebbek nálam.

dec. 16. 22:25
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
84%

Sok vékony férfi is simán lehet olyan erős mint egy vaskos. Ha meg küzdősportol szétver egy kigyúrtat simán.

Egyébként volt egy lány a munkahelyen aki gyakran megjegyezte hogy milyen erős vagyok amikor látta hogy emelek valamit 😀 Lehet hogy izgult rám ő is ? 😀

dec. 16. 22:30
 2/35 anonim ***** válasza:
85%
nekem is vannak ilyen fantáziáim hogy le tudna erővel dominálni (persze nem agresszíven), és így nagyon izgat, ugyanígy én is beindulok ettől 🤭😅
dec. 16. 22:32
 3/35 A kérdező kommentje:

Igen, lehet erős egy vékony is, nekem mégis az ilyen egészségesen izmos férfiak jönnek be.

Simán lehet, hogy izgult rád :D

dec. 16. 22:33
 4/35 A kérdező kommentje:
#2 de jó, akkor nem vagyok egyedül 😅
dec. 16. 22:34
 5/35 anonim ***** válasza:
82%
főleg ha óriási mellettem, pl jóval magasabb, annál jobban előjön (2es) ^^'
dec. 16. 22:37
 6/35 anonim ***** válasza:
70%

Ez mind az ősi ösztön miatt van.

Pusztán a tudat, hogy meg tud védeni, ha kell.

Az agyunk ugyanis még mindig az ősember agya lényegében, és még ma is az "üss vagy fuss" elv vezérli főként, ami ugyebár az őskorban elképesztően fontos életösztön volt, hogy ha jön egy veszélyforrás, pl kardfogú tigris, akkor vagy le kell csapni a p*csába, vagy el kell futni előle.

Nyilván egy ilyen vadállattal szemben ma már nincs valóságalapja a dolognak, de vademberek köztünk még ma is élnek sajnos, akiket vagy meg kell ütni, vagy el kell tudni futni előlük.

Na már most ma futni elég gáz egy férfinak egy másik előle, így muszáj tudni megütni, ahhoz meg erő kell.

Na ez az ösztön hajtja a nőt, hogy ha jön egy jampec kötekedni, vagy kikezdeni a csajjal, akkor ott kell legyen a férfi, aki leüti a jampecot, hogy ne futni kelljen a nőnek előle.

39/F

dec. 16. 22:40
 7/35 anonim ***** válasza:
82%

Kódolva van bennünk egy behódolás ösztön.

N

dec. 16. 22:41
 8/35 anonim ***** válasza:
88%

Kicsit szubmisszív vagy, ki kellene élned. 😉

Amit érzel természetes női ösztön.

dec. 16. 22:50
 9/35 anonim ***** válasza:
75%

Teljesen lényegtelen

A legtöbb férfi jóval erősebb nálad, még akkor is ha a többi pasihoz képest csak egy nyeszlett, alacsony, skinnyfat gyík

dec. 16. 23:30
 10/35 A kérdező kommentje:

Többen írtátok az evolúciót, igen, valszeg ez az oka. Csak még mindig nem értem, hogy miért izgat, hogy nekem esélyem se lenne ellene :D lehet ez is növeli a tudatot, hogy milyen erős.

Amúgy a férfiak nyugodt magabiztossága is nagyon szexi, gondolom ez is az ösztönök miatt. Nyilván szimpibb, ha egy férfi nyugodtan néz azembe a veszéllyel, mintha elkezdene sápítozni :D

#9 ahhh, igen... 😅😅

dec. 16. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!