Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapuzárási pánik, mikor és miként élted/éled meg, mikor döbbentél rá, hogy már alig van, vagy egyáltalán nincs esélyed új kalandokra és már sohasem lesz olyan, mint régen?
Akárcsak az Üllői Úti Fuck - Esküvő c. dalában.
Nemet, életkort is írjatok!
Köszönöm a sok tartalmas, értelmes hozzászólást!
#13-as, egyetértünk! Én is örülök, hogy nem csak tinik és trollok vannak itt a GYIK-en.
Természetesen, azért tettem fel a kérdést mert érintett vagyok a témában. Magam is férfi vagyok, akinek neje már nem igényli az intimitást. Válás nálunk szintén felmerült, de még mi is együtt vagyunk. Ahogy #12-es írta, "baráti, lakótársi viszonnyban". Nálam abban nyilvánuk meg a kapuzárási pánik, hogy egyre jobban bánom, nem létem le mondjuk tíz éve, amikor még fiatalosabb voltam. Mennék, de ötven felett a kutyának sem kellek! A covid óta tartó home office pedig nem segíti a helyzetet. Imádom, hogy nincs főnököm, magam osztom be az életem, de hiányoznak a kollégák, az ügyfelek.
17# Természetesen nem muszáj osztani a véleményem! De azért azt hozzáteszem nem egy nem két társkeresőn főleg 50+ nők akkor szerinted miért laza kapcsolatot keresnek?
És azt el is feledtem van két férfi ismerős aki 50- es évei végén van bár korukhoz képest jól tartják magukat igényesen is öltözködik az egyik és rendszerint sorra szedi fel ezeket a nőket. Bár a ti kapcsolataitikat nyílván nem ismerem de azon nem gondolkodott egyikőtök sem hogy ezek a feleségek máshol kapják az intimitást már és nem otthon? Mert ahogy írtam több ilyen nőt is ismerek és ki tudja még mennyi csinálja ezt csak persze ezt nem hírdeti senki általában.
22# én meg elhiszem, kivételek szintjén...
A másik kérdésre, kizárt, hogy máshol élje meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!