Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket zavarja ha megtudják hogy a pasi régen kövér volt?
Figyelt kérdés
szept. 17. 04:55
1/13 anonim válasza:
Miért zavarna? Engem egyáltalán nem.
N
2/13 A kérdező kommentje:
Hogy esetleg attól félnek később újra elhízik vagy akaratgyengének gondolják
szept. 17. 05:22
3/13 nb2019 válasza:
Miért lenne ez zavaró? Inkább pozitív szerintem, azt mutatja hogy volt igénye, és ereje változtatni az életmódján és a külsején.
Én legalábbis egy nő esetén ezt így értékelném.
5/13 anonim válasza:
Férfiként a saját tapasztalatom ebben a kérdésben az, hogy abszolút nem érdekli őket, csak és kizárólag a jelenlegi formád számít.
6/13 anonim válasza:
Nem, de az exem a gyerekkori kövérsége miatt nagyon önbizalomhiányos és féltékeny lett. Emiatt szakítottam is vele.
7/13 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna, ismerek is olyan srácot aki a huszas évei elején fogyott le vagy 20-30 kg-t, és utána ilyen baromi nagy nőcsábász volt amíg meg nem ismerte a menyasszonyát. Azóta sem hízott el amúgy.
8/13 anonim válasza:
Nem zavar, már szinte semmi se zavar, csak ne b@ssza az agyam
9/13 anonim válasza:
hu utsó nagyon kivagy :D
akkor ne pasizz, tarts szünetet, ha csak "b77sszák az agyad"
én is kövér voltam régen.
egy lányt sem érdekelt ez soha, csak az számít most hogy nézel ki.
10/13 anonim válasza:
#9 úgy lesz, szünetet tartok, vagy én fogom az ő agyukat 😅
Még eldöntöm, hogyan tovább.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!