Nagyon régen voltam starbucksba és akkor is kicsi voltam és most hétvégén fogok menni. Valaki megtudja mondani hogy mik ott a legfinomabb italok? És hogy menyibe kerülnek?
A Starbucks a kávézók McDonalds-a.
Se finomat, se olcsót nem kapsz ott, cserébe trendi, menő és az ott készült képek alkalmasak a közösségi portálokon pózolásra.
Szomorú de az elsőnek igaza van. Instán jól mutat.
De nincs sok minőség mögötte.
Finomat bőven találsz, annyira legalább egészséges mint a meki.
Nyáron nagy kedvencem ott a sima, ízesítetlen jegeskávé zúzott jéggel. A sima latte okés, semmi extra.
Nagy csalódás volt legutóbb a forrócsoki... hárman kértünk három különböző ízesítésűt és semmi különbség nem volt köztük, mind rossz, porkakaó ízű volt!!
Ritkán járok, mert szerintem nagyon drága (1000ft körül van a közepes méretű latte).
Tesóm a chai tea latte-t imádja, ő csak ezt issza ott.
Amúgy sem kedvelem a mindenféle sziruppal ízesített "kávét", ha már kávézás, akkor cafe frei ❤❤
Túlhájpolt vacak, egyszer ittam ott, nem volt jó.
Feleannyiért is tudok finom presszókávét vagy kapucsínót inni.
@3 A Cafè Frei is szutyok hely, de az tény, hogy legalább a Starbucks-nál jobb.
@Kérdező Hagyd a fenébe, igyatok rendes kávét valami kiskávézóban, egész Budapest tele van velük, csomó helyen 300-500 között már jó presszót adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!