Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek során hogyan változtak a szexuális szokásaid? Mik, amiket elhagytál, és milyen új szokásokat vettél fel? Mi az, ami régen izgatott és most már nem, vagy fordítva?
Régen izgatott a gondolata, hogy nyalnak, de mostanra inkább hagyom. Egy férfi se tudott normalisan nyalni, pedig próbáltam őket finoman vagy határozottan iranyítani. Egy ideig úgy csinálják, aztán annyi.
Szopni szerettem, viszont az kezd elhalni, mert úgy érzem, hogy csak én adok, a másik nem.
#4: amióta a férjemet ismerem, azóta történtek ezek a “változások” részemről, azaz vele tudom teljesen elengedni magamat 100%. Eddig azt gondoltam, hogy nem vagyok képes rá. Viszont amióta megismertem őt, én neki teljesen átadom magam, élvezek minden együttlétet, azóta hüvelyi orgazmusom is van.
#2 voltam
ne felejts el néha, a "férfi farka semmire se jó, annál jobb, minél kisebb" topikokba beírni akkor, hogy ne csak azok a nők legyenek többségben mindig, akik éltetik az impotenciát.
Régen szerettem szexelni, de mivel annyira rusnya vagyok, hogy egy pasinak se kellek, így már leszoktam mindenféle testiségről. Max néha masztizom.
Utoljára 23 évesen feküdtem le valakivel. Most meg már elmúltam 40
Régen gátlásos voltam és nem vettem le a melltartót szex közben, mert nem volt mellem. Később lett mellem, meg feljött pár kg, onnan kezdve, hogy nőiesebb lettem, imádtam levetkőzni, egy időben képeket is küldözgettem idegeneknek csak úgy, mert élveztem, hogy tetszem.
Régen undorodtam az orált adni is és kapni is. Később megkívántam, de csak egy bizonyos határig. Adni is szeretem. Kapni csak olyan partnerrel, aki élvezi. Nem élvezi a legtöbb férfi. De ha élvezi, mindenféle gátlás nélkúl engedem a combom közé.
Megtanultam, mitől lesz squirtem és tudatosan törekszem rá. Régen ez meglepetésszerűen jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!