Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kapuzárási pánik, mikor és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapuzárási pánik, mikor és miként élted/éled meg, mikor döbbentél rá, hogy már alig van, vagy egyáltalán nincs esélyed új kalandokra és már sohasem lesz olyan, mint régen?

Figyelt kérdés

Akárcsak az Üllői Úti Fuck - Esküvő c. dalában.

Nemet, életkort is írjatok!

ma 12:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Most élem meg. F 53
ma 13:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Kezdem érezni, 51 éves férfi vagyok.

De erre rátesz, hogy a párom szexuális aktivitása lenyugvóban van, de én ennél még azért többre vágyom.. és annyi csinos 30-35 körüli nő van körülöttem, szóval sz@r egy helyzet.

ma 13:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az utóbbi pár évben folyamatosan ezzel élek 🤷🏽‍♂️ 51F
ma 14:04
 4/13 anonim ***** válasza:
2-3. Ez mit jelent pontosan? Fojton a szexen jár az agyatok?
ma 14:10
 5/13 anonim ***** válasza:
4# nem, de időnként rám tör egy furcsa érzés, hogy még ki kellene élnem a szexualitásomat, mert ilyenkor már érzed, sőt tudod, hogy van még ki tudja,5-10 jó éved...és a legrosszabb ilyenkor, hogy a páromat nem szeretném megcsalni, de vele viszont nem tudom megélni megfelelően...
ma 14:32
 6/13 anonim ***** válasza:
5. Nőknél is van ilyen? Mert én pont fordított esetet élek meg.
ma 14:40
 7/13 anonim ***** válasza:
49 vagyok, de nem érzékelek ilyesmit még. Mivel elváltam, így elég sok kalandom is akad nőkkel, teljesen vegyes korosztályból. Egészen fiatal csajokkal és nálam idősebbekkel is. Amit érzékelek magamon, hogy már nem megy olyan sűrűn a szex, mint fiatalabb koromban, viszont ha rendesen áll a cerka akkor legalább tovább bírom, mint régebben.
ma 14:44
 8/13 anonim ***** válasza:
#6 A nőknél is van ilyen, ők az öregedéstől paráznak általában és attól, hogy nem olyan kívánatosak már, mint fiatalon.
ma 14:47
 9/13 anonim ***** válasza:
8. Én nem erre gondoltam. Hanem megbolondúlt a libidóm. Állandóan a szexen jár az eszem. Nagyon nyitott vagyok, olyan vágyaim vannak amit soha nem gondoltam volna. Nagyon is szexinek gondolom magam. De az öregedés tényleg zavar nagyon. 45 éves vagyok.
ma 14:51
 10/13 anonim ***** válasza:
#9 Ez is létező dolog. Többnyire az olyan nőknél jön elő ez, akik fiatalon nem élték ki magukat. Korán férjhez mentek, gyerekeket neveltek stb és később rájönnek, hogy más jellegűek a szexuális vágyaik, mint hitték magukról fiatalon. Simán előjöhetnek ilyenkor a mélyen lappangó, perverzebb szexuális vágyak is.
ma 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!