Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első alkalomért egymilliós...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalomért egymilliós ajánlat tinderen?

Figyelt kérdés

A napokban találtam egy 27 éves srácot tinderen és elég megdöbbentő volt. Először felháborított, de minél többet gondolkozom azon amit láttam, valahogy most már nem tudok ideges lenni... vegyes érzések vannak. Szerintem érdekes téma / vitatéma, és azért osztom meg a sztorit mert érdekel a véleményetek :))

Nem fogom tudni pontosan felidézni mert balra húztam, most már nem látom, de arra biztosan emlékeszem hogy úgy kezdte a leírását hogy KÉRLEK OLVASD EL. Mondom oké :) Azt állította hogy egyetlen lányt keres akinek ő lehet az első, de nyitott arra is hogy párkapcsolat alakuljon belőle. Meg hogy a személyes találkozó fontos és hogy kölcsönös legyen a szimpátia. Viszont ha párkapcsolatra nincs esély de van vonzalom és megtörténik a dolog akkor egymilliót ad.

Hát nagyjából ennyi, és azon gondolkoztam hogy tulajdonképpen (feltéve!!! ha valóban normális, intelligens srác és szavahihető) korrekt volt. Ami így utólag érdekel, hogy mi vette őt rá arra hogy ezt csinálja. Rengeteg emberrel találkoztam már és számtalan történetet hallottam, és nem egyszer amit először elítéltem, a teljes sztorit megismerve inkább egyetértettem vele, vagy legalábbis sokkal elfogadóbb lettem.

Amúgy én olyan pasival vesztettem el akiről utólag kiderült hogy hazug volt és megcsalt, szóval akkor már inkább esélyt adtam volna egy ilyen lehetőségnek ha nincs aki tetszett volna. Aztán még az is lehet hogy kellemes meglepetés ér, a lényeg hogy abban még nincs semmi hogy beszélgetünk. Elsősorban a kíváncsiság hajtott volna mintsem a pénz, de ha meg úgy alakul akkor legalább egy jó utazást kihoztam volna belőle. De ez most mindegy is :)

25/L

dec. 9. 17:05
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
58%
30-as, te valami zseni lehetsz! 😂😂😂😂
dec. 13. 09:43
 32/49 anonim ***** válasza:

Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Volt egy barátnőm, akitől képet kértek 200 ezer forintért és elhitte, elküldte a pasinak, aki zsarolni kezdte utána rögtön, mert átverte.

Ha talizol egy ilyennel, lehet hamarosan az eltűntek listáját gazdagítod, miközben a leánykereskedelem hivatásos dolgozója leszel és a rácsos ablakok mögött szeded majd a milliókat nem a saját zsebedbe. Ennyi ész azért lehetne.

dec. 17. 09:21
 33/49 anonim válasza:

Döbbenetes volt tapasztalni, hogy a google egy ismerős történetet rakott elém. Hallottam már arról, hogy lányok hirdetést adtak fel, ahol az első alkalom volt a vételár "tárgya", így gondoltam szánok rá néhány percet, hogy szétnézzek. Nem számítottam különösebb eredményre, de arra végképp nem, hogy nyilvános vita-téma lett a tinder profilom.

Persze a profil már nem létezik, várható volt, hogy a tinder előbb-utóbb törölni fogja. Ezúton szeretnék elkeseríteni minden krimirajongót, hogy nincsenek alvilági kapcsolataim, sosem vettem részt emberkereskedelemben, nem is fogok, sőt akár hiszitek akár nem, senkinek nem akartam rosszat. A kérdező egyébként helyesen idézte a szöveget, és ha már nyilvánosan írta ki, én is így válaszolok.

Az ok egyszerű. Ami ritka, az értékes, és ennek megfelelően próbáltam korrekt összeget ajánlani. Barátnőnek, normális hosszú távú kapcsolatnak persze még jobban örülnék, nincs pénz ami azt kifejezné. A módszer viszont extrém volt, ezt nem is vitatom. Ha találkoznék valakivel, akivel adott a kölcsönös vonzalom, de nem látunk esélyt kapcsolatra, akkor ő kereshet egy nagyobb összeget, én egy élményt (ami tulajdonképpen neki is lehet élmény), és mindketten jól jártunk. De ha randizunk és párkapcsolat lesz, akkor sokszorosan jól jártunk (remélhetőleg). Nos ennyi lenne a válasz. Adtam egy esélyt, hátha így sikerül. És miért tinderen? Hol lehet megszólítani fiatal lányokat széles körben? Talán éppen ott...

jan. 7. 18:31
 34/49 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem undorító a mai fiatal lányok viselkedése. Beképzelt, öntelt pitsák, akik azt hiszik, hogy ők mindent megkaphatnak, de közben ott rúgnak bele a másik emberbe, ahol tudnak és azt a férfit aki a neten ismerkedik pszichopatának, emberrablónak hisznek... Én ezért se akarok kapcsolatot, inkább időnként eljárok prostihoz, aki kielégít ahogy azt kell és ha fizetek is, de nem teperek ilyen nyomorult nők után. Sok büdös qrva amúgy mind és van akkora pofájuk, mint a bécsi kapu. Rájuk írsz normálisan, beszélgetsz, majd rögtön küldenek el, nem akarnak beszélgetni se, mert nekik kivétel nélkül van barátjuk, van ez,van az.
jan. 8. 08:25
 35/49 anonim ***** válasza:
57%

Ez hogy jött ide?🤷

jan. 8. 09:41
 36/49 A kérdező kommentje:

33-as arra pedig én nem számítottam, hogy pont Te fogod megválaszolni a kérdést :) Nos számomra nem tűnsz sem emberrablónak, sem creep alaknak, sem birtoklásmániásnak, sem tahónak… csak hogy néhányat említsek a jelzőkből amit kaptál itt. Nekem ellenben elkezdtek írogatni a kérdés közzététele után, hogy pénzért mit vállalnék, bele mennék-e stb. Na ott találkoztam birtoklásmániás, creep, tahó fazonokkal. Hozzá kell tennem volt köztük normális is, aki megértette amit válaszoltam, szóval tisztelet a kivételnek.

Összegezve, láttam hogy csak egy lányt keresel, feltételezhetően a szándékaid őszinték és nem akarsz átverni senkit, de egy mondatot azért fogadj el tőlem. Bízd a sorsra, ne az internetre. Ha sikerül akkor sikerül, ha nem akkor nem, fontosabb hogy legyen egy boldog párkapcsolatod, és végülis te is ezt írtad.

jan. 9. 16:59
 37/49 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi pedig ismerjük egymást, de többnek gondoltalak ennél lány létedre, mint ahogy privátban irogattál.
jan. 9. 17:22
 38/49 Eric Griffin ***** válasza:
88%
#36 mi a biztosíték neked arra hogy tényleg a #33-as az akinek a profilja volt. "Feldobta neki a Google" :))) anonim oldalon. Ezek nem rémtörténetek, valóban léteznek ember és szerv kereskedők. És a legkönnyebb célpontok nekik a naiv emberek. Egy szóval sem azt mondtam hogy az a profil 100%-osan az, de egészen abszurd, hogy amit vázoltam, azt teljesen elképzelhetetlennek gondolod, azt meg teljesen normálisnak éled meg, hogy egy random ember egy anonim oldalon éppen megtalálja itt a kérdésed, a már törölt profilja után. Hihetetlen agyhalott vagy kérdező.
jan. 9. 18:03
 39/49 Eric Griffin ***** válasza:
88%
Az meg jobban torzítja a dolgokat, hogy fizetne azért, hogy valakinek ő legyen az első, aztán utána olyannal jön, hogy akár párkapcsolat is lehet belőle (remélhetőleg). Ébresztő, az a fétise, hogy szűz lányt akar. Miután megkapta, utána kapcsolatot sem bán. Miért nem fizet akkor már újra egy következnek? Ja, hogy ő olyantól remél esetleges kapcsolatot aki előtte érintetlen volt, és csak ő volt addig a nőnek. Valóban az ilyen nem birtoklási mániás. Agyam eldobom mennyire szerencsétlen néhány ember. Komolyan néha hányok a hülyeségekettől
jan. 9. 18:08
 40/49 A kérdező kommentje:

Ismerjük egymást??? Váltottunk egy-két levelet max és azt állítod hogy ismersz engem? XD Melyik vagy? Aki szexchat-et ajánlott, vagy aki támogatni akar anyagilag, vagy aki csak úgy fizetne szexért, vagy aki nem szeret olvasni?

Lányokkal szívesen beszélgettem volna erről a témáról, de tele lett ez a felület kiéhezett pasikkal. Eric Griffin pedig biztosra veszem hogy figyelt kérdései közé állította be ezt, aztán visszajár másoknak beszólni és osztani az észt. Milyen személyiség lakozhat benne? Bele se akarok menni. De fogadjunk még erre is válaszolni fog. Sajnos. Viszont nem reagálok neki többet.

jan. 9. 18:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!