Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első alkalomért egymilliós...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalomért egymilliós ajánlat tinderen?

Figyelt kérdés

A napokban találtam egy 27 éves srácot tinderen és elég megdöbbentő volt. Először felháborított, de minél többet gondolkozom azon amit láttam, valahogy most már nem tudok ideges lenni... vegyes érzések vannak. Szerintem érdekes téma / vitatéma, és azért osztom meg a sztorit mert érdekel a véleményetek :))

Nem fogom tudni pontosan felidézni mert balra húztam, most már nem látom, de arra biztosan emlékeszem hogy úgy kezdte a leírását hogy KÉRLEK OLVASD EL. Mondom oké :) Azt állította hogy egyetlen lányt keres akinek ő lehet az első, de nyitott arra is hogy párkapcsolat alakuljon belőle. Meg hogy a személyes találkozó fontos és hogy kölcsönös legyen a szimpátia. Viszont ha párkapcsolatra nincs esély de van vonzalom és megtörténik a dolog akkor egymilliót ad.

Hát nagyjából ennyi, és azon gondolkoztam hogy tulajdonképpen (feltéve!!! ha valóban normális, intelligens srác és szavahihető) korrekt volt. Ami így utólag érdekel, hogy mi vette őt rá arra hogy ezt csinálja. Rengeteg emberrel találkoztam már és számtalan történetet hallottam, és nem egyszer amit először elítéltem, a teljes sztorit megismerve inkább egyetértettem vele, vagy legalábbis sokkal elfogadóbb lettem.

Amúgy én olyan pasival vesztettem el akiről utólag kiderült hogy hazug volt és megcsalt, szóval akkor már inkább esélyt adtam volna egy ilyen lehetőségnek ha nincs aki tetszett volna. Aztán még az is lehet hogy kellemes meglepetés ér, a lényeg hogy abban még nincs semmi hogy beszélgetünk. Elsősorban a kíváncsiság hajtott volna mintsem a pénz, de ha meg úgy alakul akkor legalább egy jó utazást kihoztam volna belőle. De ez most mindegy is :)

25/L

dec. 9. 17:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%
Én is szeretnék az első lenni egy lánynak, de nem pénzért, hanem szerelemből.
dec. 9. 20:00
 12/26 anonim ***** válasza:
83%
Lehet én is fizetnék egy szüzességért. Erre eddig még nem is gondoltam! de hol lehet ezt meghirdetni úgy, hogy ne legyen belőle gond? Szerintem a Tinderen is hamar tilthatták kb...
dec. 9. 20:23
 13/26 anonim ***** válasza:
50%
Anno én fizettem 100k egy lánynak,az akkor egy teljes hétvége volt,vacsora,programok oldódás s egész estén át tartó szeretkezés,kényeztetés.Neki nagyon kellemes s jó emlék maradt.Itt nem az én kielégülésem volt a lényeg hanem hogy neki egy kellemes emlék maradjon.Azóta is barátok vagyunk.Mivel az első szex jó volt így tudta milyen pasit keressen.Meg azért szimpik is voltunk egymásnak.De ezt olyan pasival tudja átélni egy szűz nő akinek maga a pénz nem akadály.
dec. 9. 20:30
 14/26 Eric Griffin ***** válasza:
82%
Pedig #2-nek igaza van. Nincs olyan hogy 10ert valakivel lefekszel akkor K vagy, ha 500k-ert vagy 1 millióért akkor már rendben van. Ha pénzért csinálod nem szimpátia miatt, akkor az vagy. Vagy elfogadod vagy nem, de a fény attól még tény. Az ilyen meg aki 1 millával hirdeti magát... Ha nő lennék eszembe sem jutna ilyet jobbra húzni. Első gondolatom elmennék a "randira" aztán vesém már nem lenne. Az ilyeneken nem elgondolkodni kell, hanem messze elkerülni
dec. 9. 21:07
 15/26 A kérdező kommentje:

12-es: nem tudom lehet-e bárhol egyáltalán ilyet "hivatalosan" hirdetni, de nem hinném. Nem úgy tekintek rá mint egy férfi számára követendő példa, inkább mint egyedi eset, akivel ha tehetném váltanék néhány mondatot a kíváncsiság miatt. De ha ezen felbátorodva hirtelen Te is kínálsz pénzt, csak mert utánozni akarsz valakit... nem hangzik jól.

14-es: hát ez elég krimisorozat gyanús forgatókönyv. Az óvatosság és a paranoia között azért van különbség. Persze az interneten mindenki legyen óvatos, körültekintő, ez jó, de ha a srác pl nyilvános helyen, fő téren vagy mit tudom én hol akarna találkozni fényes nappal, akkor eleve nem gyanakodnék olyan dologra amit írtál.

dec. 9. 21:58
 16/26 Eric Griffin ***** válasza:
Krimi sorozat? Paranoia? Alapból azt gondolom, hogy aki egy ilyen ajánlatra ugrik az retardált. Mint ahogy azt is, hogy valaki ilyet hirdet tinderen. Alapból már az hogy hirdeti ezt gyanús és nem normális, az meg, hogy látatlanban 1 millióval (ami jócskán túl van árazva) még gyanúsabbá teszi az egészet. 25 évesen hogy lehetsz ennyire naív...
tegnapelőtt 00:26
 17/26 anonim ***** válasza:
68%
16!A 13-as vagyok,azért mert neked az 1 guriga túl van árazva az a te életszinvonalad és meglátásod..Havi szinten a10x keresem minimum...Hidd el hogy amikor én fizettem 100-200k egy szüzességért s egy teljesen kellemes hétvégéért az olyan mintha te lemennél vásárolni a boltba tejért kenyérért..Azok nincsenek túlárazva..A sivatagban a víz is érték..S ez szüzesség igenis nagy érték..Túl sok Poirot regényt olvasol ezzel a vesedonorkodással..
tegnapelőtt 01:32
 18/26 anonim ***** válasza:
91%

#15 nem az utánzás miatt jutott eszembe, hanem mert ez a tapasztalat nekem még eddig kimaradt, pedig mindig is kíváncsi voltam, hogy milyen érzés lehet először behatolni. Viszont sosem volt olya barátnőm, aki még nem esett volna át az elsőn mással. :(

Most meg már kellően kifutottam a korból, akikkel a szűz lányok elképzelik az elsőt, tehát most már kizárt, hogy legyen benne részem megtapasztalni az érzést. :(

tegnapelőtt 06:24
 19/26 A kérdező kommentje:
#15 bár nem vagyok férfi de ezt azért elhiheted nekem: volt már élményed szűk, szoros puncival? Ha igen akkor igenis átélted, hogy milyen érzés lehet. Azzal a különbséggel hogy utána nem kellett takarítani, aminek még örülhetsz is.
tegnapelőtt 08:34
 20/26 anonim ***** válasza:
#19 a #15 is te vagy! :D
tegnapelőtt 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!